Inredningstips….

 

This post contains adlinks f

 

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Ann

  Väldigt mkt reklam för saker att köpa. Får du dessa saker gratis som du gör reklam för?

  • mymartens

   Hej Ann! =) Jag tar inte emot gratis produkter för att skriva om dom. jag fakturerar för mina sponsrade inlägg, och betalar sedan, skatt, moms och arbetsgivarutgifter innan det slutligen blir min lön =) Men icke, gratis produkter mot gratis inlägg… Det är varken lagligt eller moraliskt rätt då det ligger mycket jobb bakom blogg, sociala medier med strategier, content, länkningar, koder, planering och mail konversationer kring varje unik kampanj =)

 • p

  Jag ser inga bilder här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *