INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Hej från Bobbys Hårstudio

I samarbete med Bobbys Hårstudio ❤️

Frisörbesök och förändring

Hej på er!

Lite förändringar på G 😉💫En bra start på dagen…. Med 2 h i stolen hos bästa Tilda ❤️ Alltså finns det någon bättre ”rehab” än att få bli ompysslad hos frisören, där frisörerna dessutom är två av mina närmaste vänner ( Bobby & Tilda ❤️❤️ ) . Kaffe, prat, och en ny look på g….

Resultatet får ju senare😉

Vill passa på att påminna er! Bobbys hårvårds produkter.

Schampo, balsam, hårspray och världens bästa torrschampoo kan du beställa hem med koden my10. Hela serien är UNDERBAR! Doften på hårspray är 💫👌🏻

Men alltså torrschampot! Jag kan inte leva utan detta torrschampo!!! Jag är KRÄSEN med just torrschampo. Det är SÅ viktigt för mig då jag

tränar varje dag, ibland TVÅ gånger dagen😅 Som ni vet ska man ju inte tvätta håret varje dag…. det sliter för mycket. Så när jag tränat så fönar jag håret med kallluft, sedan använder jag torrschampot 🌟👌🏻 ( Tack för tips Tilda! )

Använd koden, och beställ dina produkter HÄR

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

3 × två =

Om du missat..

Rosenseriens ekologiska hudvård

I samarbete med Rosenserien Godkväll mina vänner! Ni vet att jag var i Åre och...

Väderbakslag

Hej! Hoppas att din helg har varit bra. Måndag, ny vecka och nya möjligheter....

Skötselråd Medinilla Magnifica Rosenskärm

Hej på er! Söndag morgon och snön ligger vit uts för dörren. Ludvig skulle...