Sjukstugan fortsätter….

Sjukstugan fortsätter!

Svullnaden har lagt sig lite, ser det ut som… på utsidan 😅 Men inte på insidan. Kanske är det något stygn som irriterar, eller så är det kanske in infektion. Jag har iallafall lyssnat på era råd, och ringt till min tandläkare. Dom kommer återkoppla under eftermiddagen 🙏🏻

Jag vilar just nu. Men har också varit nere i studion. Mina speglar kom idag 😍 Så jag promenerade ner och öppnade för leveransen. Jag bor ju bara några minuter ifrån studion, men trots det så tog denna lilla utflykt musten ur mig 😅

Jag är SÅ taggad på att börja jobba i studion. Få träna igen 💪🏻 Så nu håller jag tummarna för att kirurgen ringer tillbaka, så att jag kan få hjälp och gå ordning på detta så fort som möjligt ❤️

Vilar här på soffan en stund…. med Stina och Sture bredvid mig ☺️

Träningskläder – Ny kollektion.

Vill passa på att tipsa om att Ican Iwill just släppt en ny klädkollektion IGEN! 😍

Med koden my15 får du 15% om du vill fylla på din träningsgarderob, Rabatten gäller även på nyheter 🌟

-In och kika HÄR 👈🏻

X

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *