Skridskor i Vasaparken

Inlägget innehåller adlinks

Sockerfri dag 10👊🏻 En visdomstand som bråkar!

Hej! Hoppas allt är bra med dig! 10 dagar sockerfri 🌟👊🏻 Hur kännas det för dig?

Jag känner mig piggare och motivationen är på plats! Citronvatten på morgonen hjälper mig mot mitt sötsug. Jag kör mina dagliga PW, men tränar inte just nu. Jag går på antibiotika för tredje gången i höst😫😭 Senaste 1,5 år har varit ett h*lvete med mina tänder 😭

Jag har ju som ni vet haft tänder som bråkat ett tag… Jag har två ( kanske 3 visdomständer som måste bort) . Men en tand bråkar extremt mycket. Det är den som blir inflammerad. Hela kinden svullnat upp, jag får feber och slås ut totalt! SUCK!!!

Följden blir då antibiotika och det är såklart väldigt jobbigt! MEN, värst är frustrationen då jag inte kan träna och får lixim börja om med uppförsbacke efter varje omgång 😫

Jag behöver verkligen träningen för att må bra! Så nu riktigt kryper det i kroppen! 😝 Men, efter operationen, några dagars vila, avslutad antibiotika kur så är jag tillbaka på gymmet 💪🏻

Operation på fredag. Tandläkarskräck.

Men något som jag har en lite skräckblandad förtjusning till är just operationen. Jag hade HELT glömt bort den! Igår insåg jag detta, då jag fick ett sms av tandläkaren med en och information inför just operationen.

Jag är lättad över att äntligen få det gjort. Men samtidigt är jag JÄTTE rädd. Jag har ju tandläkarskräck, och nu ska jag både sövas, och har skrikit på papper om att jag

“tagit del av informationen och den procentuella risken att eventuella drabbas av en halv ansiktsförlamning”

-Alltså OMG! Att säga det till någon som har tandläkarskräck gör inte saken bättre! 😂😝

Special kirurgen poängterade även att det var ytterst ovanligt, men ändå någonting han behövde tala om. Och OM man drabbas så håller det “bara” i sig i 6-24 månader!

Skridskor och korvgrillning i Vasaparken med nya klassen.

Kvällen har vi spenderat i Vasaparken. Första gången. Jag fick träffa hela klassen, och barn med deras föräldrar. Det var jätte skoj! 😄

Nu har han gått 1 vecka. Jag måste summera denna starten med att vi känner oss mer än välkomna

❤️ Både lärare, föräldrar och framförallt barnen har varit mer än välkomnande 🙏🏻

idag var dom för första gången på simning. Ludvig tyckte var glad och tyckte att det gått bra. Som hade dessutom åkt tunnelbana dit ( ??!) Snacka om kontraster gentemot Öland. Storstad Vs småstad är verkligen både för och nackdelar.

Liten men tuff!

Jag måste få “skryta” lite med Ludvig. Man får säga vad man vill….. Men han är banne mig liten, men tuff. Tänk ändå vilken omställning …. Han har bytt miljö, ny skola, nya klasskamrater, många nya rutiner. Dessutom ger han sig ut på isen, som helt nybörjare på skridskor 😎⛸ Han föll, och föll, och föll igen…… Trots det så fortsatte han, och kämpade! Både med att hålla balansen ( det var lite Bambi på hal is 😅) Samtidigt som han kämpade på med det social.
Han fick många frågor från barnens föräldrar som av omtanke hälsade honom välkommen och samtidigt ställde frågor☺️ Men det verkar som om ingenting bekommer honom han gör sin grej ändå ☺️

Fortsättning i studion…. My Wellness Studio Stockholm.

Hanterkare och folieringen !

Idag folierade dom rutorna i studion. Med en frosting som släpper in dagsljus, men skyddar så pass mycket att man inte ser in. Jag tycker att det är viktigt att man kan känna sig trygg och privat när man tränat hos mig ☺️ -Det blev jätte fint!

Jesper var också på plats, och vi åt lunch tillsammans….. 😄

Morgon smoothie

Det var många som frågade om min morgon smoothie via min ig-story imorse. Jag använde vaniljkvarg, banan, blåbär och en några hallon som fanns kvar.

-Ludvig älskar smoothie! 😍

Ni var även flera som frågade om min vattenkokare och brödrost. Alltså jag tycker ju att man ser märket ganska tydligt ( ??)

Men jag vill också poängtera att det är onödigt att köpa till fullpris! Håll utkik på members ( HÄR 👈🏻) för där säljs som ofta sälja på kampanj och till MYCKET lägre priser!

Till middag, en av mina hälsosamma matlådor från café Hallonbergen 😍 kyckling, bulgur och grönt!

Födelsedagar och frestelser!

Både januari och februari innebär många födelsedagar. Mamma, pappa, Ludvig, Jonas, Jonas bror, kompisar 😅 födelsedagar = frestelser 🎂 🍪🍭 Men, det är viktigt att ändå kunna avstå! Och inte äta vara för att vara artig. Jag har med mig ett grönt äpple på mina kalas, och tar fram det om frestelsen blir för stor😅

imorgon fyller min indian 44 år❤️

Smartplanering –träningsdagböcker

Jag fyller i “utmaningen” som jobbet på kylskåpet! Jag längtar tills jag kan börja använda kost och träningsdagboken…. Så fort jag är på benen, och avslutat min antibiotika kur så kommer jag köra igång! Då är det dags för premiär träning i studion OCH börja använda kostdagboken… Jag har just nu en kampanj tillsammans med SMART Planering! 🥰

“kickstartmy” ger 15 % rabatt + en SMART utmaning vid köp från 195 kr.

Gäller inte på våra paketlösningar eller tillbehör och detta gäller fram tom den 19/1 ,så du borde passa på! Detta är dessutom en perfekt present till någon du bryr dig om, som är aktiv och mån om sin hälsa ☺️

-In och beställ HÄR

Håller tummarna för att inte bli sjuk!

Nu ska jag kurera mig…. är helt slut! Antibiotikan sänker mig! Och jag börjar känna mig sjuk! Jag får INTE få feber nu, då måste vi boka om operationen… och även om en del av mig vill det, då jag är livrädd! Så vill den andra delen få det gjort 👊🏻

kram och gonatt!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *