Inlägget innehåller adlink

My Wellness studio Stockholm

Baaaaaam👊🏻 2020 i’am ready for you! 🔥

Det är full fart i hälsan tecken… Jag är inne på 7:e dagen som socker fri. Det är fortfarande jobbigt. Jag har ett sötsug och kämpar mot en huvudvärk som kommer och går. Jag känner mig inte helt 100 i kroppen. Det känns som om jag håller på att bli sjuk. Men ändå inget som brutit ut…. Så vi får väl se hur det blir under veckan 😝

Idag har ni fått hänga med ”bakom kulisserna” på min Instagram-story 😅 Golvet är nu på plats, vilket tempo grabbarna har kört 👊🏻 bara idag har dom hunnit med att lägga golv, OCH måla alla rör i taket, en vägg och lite annat smått och gott…

Hantverkare man kan lita på

My Wellness Studio Stockholm börjar växa fram. Det kommer ett helt separat inlägg kring detta, så du får se lite före och efterbilder . Sånt är kul att ha för mig, men också roligt att få visa dig.

Jag har haft hjälp av bästa temat ifrån North struct, som får göra allt “det där” som jag själv inte kan…. Som tex att lägga golv, fixa med el , måla osv ⚒🔨 Hantverkare att lita på🌟 Du hittat dom HÄR

-TACK gänget för idag!

 

Smålänning = “Snållänning”

Ni var många som frågade på mina DM vart min guldiga jacka kommer ifrån. Den är av märket NIKE och kommer ifrån Sneakers Point . Precis som många andra så kör dom REA nu. Man kan fynda märkesvaror till EXTREMT bra pris! 😍

De har skor och kläder för både män och kvinnor, och för junior. Så jag har beställt vår/sommar sneakers till Ludvig på rea nu, som han kan ha sen… Man får ju inte vara dum, jag är ju trots allt smålänning 😉

Vi hörs snart igen, OM jag inte somnar när jag “nattar” Ludvig så ska jag försöka få ut inlägget från studion på idag 😅 Annars får ni det imorgon….

 

Kram kram

/ My Martens

 

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)
  • Ann

    Vad kostar en PT online hos dig på ett ungefär? Står ju inget om priserna.

    • mymartens

      Det finns inga fasta priser. Det beror ju helt på då det är ett komplett coaching erbjudande främst. Det är skräddarsydda kost och träningsupplägg. Det kan vara olika tidsupplägg. 3 månader 6, 9, 12 osv. Vissa kanske bara vill ha kostupplägg, andra endast träning. Därför ansöker man först, får tid för en telefonkonsultation, och sedan får man ett kostandsförlsag utifrån det man önskar. Du får jätte gärna ansöka Ann, så tar vi det på telefonen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *