Hej finingar!

Hoppas allt är bra med er =)

JUST preis nu så pågåpr en Genres tävling där du kan vinna denna gosiga, varma, sköna OCH snygga vinterjacka av märket CEDRICO, Jackan har ett värde av 8500:- så det är verkligen en generös tävling….

-Gå in och tävla på min instagram HÄR

Jag är HELT veckovill, och blandat ihop dagarna nu med alla helger och röda dagar…. Samtidigt som jag har fullt upp på alla plan. Lilleman fyller år imorgon. MEN han är på Teneriffa med sin pappa, så jag firrar honom när han är hemma . Istället ska jag, och några FANTASTISKA vänner jobba med nya studion imorgon. Vi ska monetära ner och flytta det sista från den gamla, sedan montera upp och försöka få ordning på det nya =)  Jag har haft hantverkare på plats nu ikväll för att diskutera lite alternativ på vad som ska göras. Inget märkvärdigt egentligen. Men det ska lägga in ett golv på det nuvarande golvet, det är mjukare att träna på, och skyddar det vanliga golvet. Jag ska sätt upp en större mått-anpassad spegel, spackla och måla där det är fula märken på väggarna, och frosta rutorna så att man inte kan se in, men ändå får in dagsljuset =) Så det är alltså mer än vad ag klarar av själv… hehe! Men vi börjar imorgon bitti. Så du kan hänga med “bakom kulisserna ” via min instagram story 😉 

Ja, nu vet ni vad jag pysslar med resten av helgen 😉 hehe!

Fortsättning följer…..

 

Kram kram

 

/ My Martens 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)
 • Minette

  Det är med blandade känslor jag säger grattis igen, kommer bli tomt utan er. Ett helt underbart team att ha runt sig, men ändå så glad att du är så modig och satsar ännu större. Kan du få fram pris på den stora maskinen? Vill ha👊🏻❤❤kram Minette

 • Jenny

  Lite tråkigt dock att du My går omkring med päls från ett flått djur (kanin eller tvättbjörn)… 🙁
  Och dessutom göra reklam för det på både blogg och Instagram.
  Vad hände med din princip att aldrig använda äkta päls?

  • mymartens

   Hej! Nej det gör jag inte…. Denna jacka gör i flera alternativ så att man som konsument enkelt kan välja syntet istället för äkta päls. Jag har ju stått bakom att inte bära äkta päls i så många år att jag antog att man förstod det…. Men då ska jag såklart understryka det igen, NEJ, det är INTE äkta päls på min krage, och det är ett väldigt MEDVETET val från min sida 😉

   • Jenny

    Tack för svar 🙂
    Det är ju kanon om man kan välja bort pälsen, var hittar jag den informationen?
    Jag kollade tillverkarens hemsida och där står det att all päls är äkta.
    Hur gjorde du med skinndetaljerna på din jacka, enligt tillverkaren är de gjorda av lammskinn… (vilket jag antar att du inte gärna har på din jacka)

 • Malin

  Undrar också hur man får tag på en sån jacka som du har my? Det finns ingen info nånstans på cedricos hemsida om att man kan välja syntetpäls och inga lammskinnsdetaljer. Och syntetfyllning. För jag antar att du inte använder dun och fjäder heller?

 • st

  Det står ingenstans att man kan välja. En DUNjacka med tvättbjörn och kaninpäls…. Jag trodde att man var mer upplyst än så idag faktiskt.
  Men visa gärna MY var det står att man kan välja bort den äkta Pälsen.
  Såna utlottningar och sån reklam vill man inte ha idag.
  Fattar inte ens att företag fortsätter sälja sånt-

  • mymartens

   Jo, do har några återförsäljare som har valt att köra på det istället för päls =) Du får vända dig direkt till leverantören så svarar dom på det =) Jag, chi dom övriga personerna fick våra jackor levererade med bud. -Lycka till =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *