Uppesittarkväll

Uppesittarkväll – Bingolotto 2019

hej på er!

Måndag, dan före dan. Njuter av lugnet i Skärplinge hemma hos svärföräldrarna. Vi är i Tierp ( En bit utanför Gävle) . Tittade precis på förra årets bilder härifrån. Då låg det ett vacker , krispigt vitt snötäcke utanför ⛄️ Jag ska erkänna att vi önskar att det kan få komma lite snö inför imorgon 🙏🏻 Det blir lixom ännu mer jul-känsla då☺️ Nu är det grått, lite grönt, och blött 😂

Jonas bror med familj är här, och ikväll kommer även andra släktingar…..

Middag, mys och alldeles för mycket go-saker 😉🙏🏻

Nu ska vi spela Bingolotto….

-Vad gör ni ikväll? Berätta gärna 🙏🏻

/ My Martens

8 Komentarer

 1. Hej My! Jag är en stor fan av dig. Jag ska resa till Stockholm nu i Januari. Jag undrar om du kan tipsa mig om bra restauranger och kafeer. Det hade ju varit plus i kanten om vi kan träffas? 🙂

  • Åh vad glad jag blir 🙏🏻❤️ vad exakt är det du är ute efter o resturang väg?

   Jag tycker tex att Riche är en upplevelse om man inte är ifrån stan. Ligger mitt på Stureplan. Så centralt det kan bli. Dom har Väldigt goda köttbullar, men väldigt dyrt dock 😅

   Vapiano har ett roligt koncept, prisvärt, och mysigt om man gillar pasta & Pizza.

   Favorit café är bla Mellquist ( utanför där jag bor) 😍

   Mellander har jätte bra fisk & skaldjur om du är intresserad av det….. ☺️

 2. Försöker få barnen att somna, sedan ska vi titta lite på tv. Saknar Sverige en sån här kväll, blir inte detsamma i ett annat land. Imorgon ska jag laga julskinka och bohuslänsk äggost iallafall. God Jul!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..