Hur ska du fira jul 2019?

Godmorgon från en tröööött tjej! 👆🏻

Hoppas att du sovit gott ☺️ Jag känner mig sliten, trött och som 7 svåra år 🙈😅😂 MEN, jag bjuder på det!

Idag är det fredag, sista dagen innan jul-ledighet 🙏🏻❤️

Alltså preciiiis vad jag behöver just nu!

Men först en dag med fullspäckat schema. Deadlines, och det sista innan jag kan bli ledig….. Jag längtar verkligen!

Jag vill gå omkring i mysig pyjamas umgås med mina nära och bara vara. Reflektera, stanna upp och släppa alla “måsten”. Jag trodde Ludvig skulle kommit idag. Men det fanns inga biljetter, så han kommer på söndag….. då åker vi direkt upp till svärföräldrarna i Tierp ( utanför Gävle) .

OM det hade kunnat komma lite vitt, krispig, vacker snö så hade det varit väldigt uppskattat! Jag tycker tycker det är så mysigt ☃️❄️

Såhär såg det ut förra året ❤️☃️❄️

-Hur ska DU fira jul?

Dela gärna med dig av hur just dina planer ser ut? 🙏🏻

Kram sålänge…..

/My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (12)
 • Peter Knekta

  Arbete och beredskap hela julveckan. Men det känns helt okej, julen brukar, (ta i trä), vara lite lugnare för oss.
  God jul från ett vintrigt norr/
  Peter

 • Mia

  Ja men vad man längtar efter snö!
  Hos oss har vi en traditionell “julritt” där barnen utklädda till tomtar rider på bjällerprydda hästar runt till alla grannar på gården ( må tro det är extra fint att rida upp till slottet!) Sen lagar vi lunch i skogen några av oss grannar, bränner på egen glögg och har allmänt trevligt! Så skönt att vara utomhus hela fm.
  Sen hem och tvaga sig innan Kalle Anka, sen så dyker hela släkten upp! Knytis, varmt och rörigt- ha ha. Sen om barnen varit snälla så… kommer tomten.
  Jag och en vän åker alltid på Julottan, mysig tradition. Kommer man lagom hem och äter frukost med “sjusovarna”. Älskar julen! Önskar Dig och familjen en riktigt härlig och lugn jul. Kram

 • Emelie

  Vi blir hemma hos oss våra lilla familj🎅🎄Barnen njuter av “våra” traditioner på julafton så det blir en lugn å skön jul hemma😊Verkar inte bli någon snö dock…önskar Er en fin jul!!

 • Lotta lennartsson

  Jag och doriz är hos dottern till kl 2på julafton sedan hem och till min svägerska och brorsbarn på kvällen önskar er alla en fridfull jul kram Lotta o doriz 🎄🎁🤶🎅❤

 • Tant Någorlunda

  Jag ska göra så lite som möjligt. Förutom ett dagligt besök på gymmet och krispiga vinterpromenader så ska jag fisa runt i min julpyamas, mina flufftofflor och vara ful i håret ända till Januari. På julafton har jag bokat in familjen på restaurang och ska njuta av lugn & ro, julbuffé och service utan att behöva lyfta ett enda finger och jag slipper sen äta rester i en månad efteråt. Jag har jobbat som ett skållat troll i December så nu jäklar ska jag verkligen anamma ledigheten som jag såååå sett fram emot. God Jul 🤶🏼

 • Ann

  Firar du inte julafton hos din mor eller är hon medbjuden till svärföräldrarna?

  • Anonym

   Men Ann, vilken näbbig ton! Fråga om du är nyfiken men använd ett trevligare språk. Det där var bara skuldbeläggande.

   My har väl dessutom fler syskon som bor alldeles nära så mamman sitter bog inte ensam.

 • Laila

  Jag jobbar både jul och nyår……Jobbar på timmar nu. Så bara å ta alla jobb man får….. Men det gör inget.
  Är själv hemma då. Min son åker till sin pappa nu på söndag.

  • mymartens

   Åhhhh! Förstår att det kanske känns lite jobbigt.

   Hoppas jag att du får mysa med din son innan eller efter ❤️ önskar dig en riktigt god jul och skickar dig massa kramar !!

 • Petra J

  Har inte sonen den här julen så för mig blir det bara en vanlig tisdag själv hemma 😔

 • Anette

  Vilka underbara julbilder på er ❤ Jag mannen och en av två söner åker till vår stuga i Småland för att fira en lugn och kravlös jul. Andra sonen firar med flickvän och övriga familjen träffar vi innan.
  Kram Anette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *