Fåfänga? Bra eller dåligt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIVSSTILSPODDEN

Livsstil& fåfänga

Ordet ”fåfänga” har för många en negativ klang. I veckans avsnitt av Livsstilspodden pekar Jag och Sabina Dufberg på att måendet på insidan ofta speglar utsidan och att det därför kan vara hälsosamt att vara lite fåfäng ibland.Fåfänga behöver alltså inte vara negativt, utan tvärt om! 

Vi ger dig dessutom tips på saker du ska göra i vardagen som får dig att må bra på insidan och se bra ut på utsidan…. In och lyssna på veckans a snitt  HÄR 

kram

/My Martens 

 

5 Komentarer

  1. Jag tror många tolkat fåfänga som negativt för att det från början ÄR negativt, alltså ordet fåfäng betyder ju ”övrdriven yta” nått i den stilen. Så allt som är överdrivet skulle jag säga är negativt. Jag vet inte om det är därför många tolkar det negativt kanske?
    Men jag förstod vad ni försökte förmedla och jag håller med, att ta hand om sig själv är INTE fel eller negativt. Man ska inte behöva skämmas för att man vill ta hand om sig, för att man vill förbättra något, för att man tycker om att se fräsch och fin ut, för att man vill lyfta upp sig själv lite med det lilla extra. Det är inte fel med det, det som är fel är när saker går till överdrift. Nada more. ?
    Tack för ett bra avsnitt <3

  2. Jag tror många tolkat fåfänga som negativt för att det från början ÄR negativt, alltså ordet fåfäng betyder ju ”övrdriven yta” nått i den stilen. Så allt som är överdrivet skulle jag säga är negativt. Jag vet inte om det är därför många tolkar det negativt kanske?
    Men jag förstod vad ni försökte förmedla och jag håller med, att ta hand om sig själv är INTE fel eller negativt. Man ska inte behöva skämmas för att man vill ta hand om sig, för att man vill förbättra något, för att man tycker om att se fräsch och fin ut, för att man vill lyfta upp sig själv lite med det lilla extra. Det är inte fel med det, det som är fel är när saker går till överdrift. Nada more. 🙂
    Tack för ett bra avsnitt <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Tillbaka på fastlandet….

  Hej  finingar! Jag är tillbaka på land..... Denna resan tillsammans med Rosenserien och tidningen Hälsa...

Sista chansen inför helgen….. Häng på!

Godmorgon! Jag har precis lämnar ludvig i skolan.... Är på väg till hotell Skansen...

Vad har vi i våra kylskåp? My Martens, Sabina Dufberg, Livsstilspodden,

Inlägget innehåller reklamlänkar  Hej fina! Måndag morgon, ny vecka nya möjligheter. Jag har just kört en...