OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIVSSTILSPODDEN

Livsstil& fåfänga

Ordet ”fåfänga” har för många en negativ klang. I veckans avsnitt av Livsstilspodden pekar Jag och Sabina Dufberg på att måendet på insidan ofta speglar utsidan och att det därför kan vara hälsosamt att vara lite fåfäng ibland.Fåfänga behöver alltså inte vara negativt, utan tvärt om! 

Vi ger dig dessutom tips på saker du ska göra i vardagen som får dig att må bra på insidan och se bra ut på utsidan…. In och lyssna på veckans a snitt  HÄR 

kram

/My Martens 

 

Posted in: Livsstilspodden
Kommentarer (2)
  • Diana - "La madre"

    Jag tror många tolkat fåfänga som negativt för att det från början ÄR negativt, alltså ordet fåfäng betyder ju “övrdriven yta” nått i den stilen. Så allt som är överdrivet skulle jag säga är negativt. Jag vet inte om det är därför många tolkar det negativt kanske?
    Men jag förstod vad ni försökte förmedla och jag håller med, att ta hand om sig själv är INTE fel eller negativt. Man ska inte behöva skämmas för att man vill ta hand om sig, för att man vill förbättra något, för att man tycker om att se fräsch och fin ut, för att man vill lyfta upp sig själv lite med det lilla extra. Det är inte fel med det, det som är fel är när saker går till överdrift. Nada more. 🙂
    Tack för ett bra avsnitt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *