Livsstilspodden – Mamma mot alla odds med hjälp av surrogat.

Livsstils podden Sponsras av Coolest.se

F02395DC-D23E-4C5C-9521-D974A56BBC94

”Mamma mot alla Odds”

Godkväll fina du! Idag har jag spenderat hela dagen i bil. jag har kört ner från Stockholm till Öland. Jag har som vanligt haft en del telemöten inplanerat för att effektivisera mig. MEN, jag har även unnat mig att lyssna på podcast… 

Nu till våran podcast.

I veckans avsnitt delar Sabina med sig av sin ofrivilliga barnlöshet.

Jag personligen tycker att det är SÅ orättvist att det inte är en självklarhet för alla… Jag önskar så innerligt att det vore möjlig för varenda kvinna att blir mamma, att bli gravid, att bära barn… Det borde varje kvinna som vill, ha möjligheten att göra. Men tyvärr ser det ju inte riktigt ut så. 

Sabina har två underbara små kids idag. Tvillingar. Men det var långt ifrån en självklarhet för henne. I tidiga år fick hon reda på att hon inte kunde bli gravid. 

Sabina delar modigt, ärligt och öppet med sig om både känslan att få detta besked.

Sabina fick detta tuffa besked som ung flicka…. påväg att bli kvinna. Sabina satt hos landstinget och fick detta beskedet tillsammans med sin mamma. Hon beskriver hur det kändes , hur hon upplevde det…  MEN också hur det aldrig blev någon uppföljning på det besked som hon precis hade får ta emot.  Hon fick beskedet och blev ”lämnad” med det. Utan vidare hjälp inom området. 

Det är någonting som Sabina slår ett extra slag för. Att man borde få hjälp av tex en kurator för att få hjälp och kunna lära sig att acceptera det. men inte bara det… utan även få hjälp att få vägledning till vad det finns för alternativ. Tyvärr är detta mycket vanligare än vad man kanske tror… Det finna kvinnor som dagligen får liknande besked. Så till alla er där ute som kanske känns igen er. Eller har andra liknande situationer och erfarenheter så tror jag att detta berör lite extra. 

Sabina pratar även om hur detta har påverkat hennes vuxenlivet. Hur hon flyttade fokus till karriären och rädslan att berätta detta för en blivande eventuell partner. 

 Känslostormen och resan att tillslut lyckas få drömmen om att få bli mamma till verklighet. Sabina och hennes man är idag lyckliga föräldrar till Selina & Nicholas. 

 Detta avsnitt berör, in OCH lyssna HÄR  

-TACK Sabina för att du vågar dela med dig av din historia <3

40EF416E-03BE-4B88-B00A-A4FF20C29F33 FF64BC06-147E-4FB4-8B27-A315D94A95A5

Vad tycker ni om podden såhär långt? Första säsongen som duo jag och Sabina. Kom gärna med feedback. Tack på förhand!

Kram Kram

/ My Martens

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Tillbaka på fastlandet….

  Hej  finingar! Jag är tillbaka på land..... Denna resan tillsammans med Rosenserien och tidningen Hälsa...

Sista chansen inför helgen….. Häng på!

Godmorgon! Jag har precis lämnar ludvig i skolan.... Är på väg till hotell Skansen...

Vad har vi i våra kylskåp? My Martens, Sabina Dufberg, Livsstilspodden,

Inlägget innehåller reklamlänkar  Hej fina! Måndag morgon, ny vecka nya möjligheter. Jag har just kört en...