475A3969

LIVSSTILS PODDEN – AVSNITT TVÅ!

Hej fina!

Idag gick bilresan bra upp till Stockhom och hem till Jonas. Relativt rena vägar, inga köer och minimalt med trafik!

-Idag är en BRA dag! Minst sagt!

Nu ligger avsnitt två ute…. du hittar det bland poddarna på  I LIKE RADIO,

I veckans avsnitt så pratar jag och Sabina om hur stress kan påverka kroppen på båd sin och utsida. Detta är ju även någonting som jag tagit upp i samband med utmaningen. Många av er har känner igen er och kan själva relatera till hur lätt det är att låta stressen ta ett obehagligt grepp om vardagen…. Stress är verkligen inget bra! 

 Vi diskuterar ämnet och ger tips och råd på hur du med små metoder kan sänka stressen i vardagen och få ihop helheten bättre… Vilket i sin tur förhoppningsvis leder till att du mår bättre på både in och utsida. Mental träning är otroligt underskattat… 

Hoppas att du tycker om vårat senaste avsnitt, in och lyssna HÄR =)

Nu ska jag hoppa in i en dusch gosa med katterna… äta med Jonas. Sen blir det tidigt kväll för mig.

Stor kram

/ My Martenn

Posted in: Livsstilspodden
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.