Livsstilspodden My Martens & Sabina Dufberg – I LIKE RADIO

LIVSTILS PODDEN

My & Sabina I LIKE RADIO 

F02395DC-D23E-4C5C-9521-D974A56BBC94

Hej igen!

Jag lovade er att jag skulle berätta något kul på fredag. Idag är det fredag och jag kan berätta att vi ”smyglanserar” Nya podden Livsstilspodden  idag!

.-Wiiiii så kul! 

Jag berättade i min tidigare podd som också låg på I LIKE RADIO i vårat sista avsnitt att jag och Åza skulle gå skilda vägar, MEN dyka upp i varsin ny skepnad =) Åza får själv berätta vem och vad hon går  vidare med… 

Detta är alltså min nya skepnad, Livstilspodden går helt i linje med det jag gör! Speciellt nu när jag kört igång min nya utmaning där så galet många redan har valt att hänga på!

-Ni kommer älska den! =)

I denna podden slår vi hål på myter och trender inom träning och hälsa. Jag tillsammans med Sabina Dufberg lyfter aktuella ämnen och träffar inspirerande gäster med unika, intressanta historier och erfarenheter som vi tror kan vara roligt för DIG att ta del av. Vi brinner för att inspirera dig till att må bättre, få resultat, höja livskvalitet och helt enkelt leva livet FULLT UT!

Vi kommer att bjuda på många skratt och dela med oss av våra egna erfarenheter!

-Häng med oss och in och lyssna på vårat första pilotavsnitt HÄR   Alla frågor och tankar kring detta ställer ni direkt här inne på våra bloggar!

Stor kram

/ My Martens

IMG_3262

 

 

32 Komentarer

 1. Har lyssnat på ert första avsnitt och vad jag saknade var vad ni hade för utbildning inom hälsa och kost. Har ni gått någon högskola inom ämnet. För personlig tränare säger inget ting. För mig är det viktigt att man har rejäl kunskap både inom våra livsmedel och vad de gör för vår kropp och psyke. Kommer ni ha med någon dietist och läkare i er podd som vet och har kunskap.

  • Hej Ann! Vad roligt att du lyssnat =) Hoppas att du tyckte om det du hörde.. Just den infon saknar jag nämligen =) Vad det gäller utbildningar så är det lite olika. Jag är yrkesutbildad och licensierad genom Safe Education. Som personlig tränare, mamma gravid tränare och kostrådgivare =)Det finns ingen högskola i detta ämnet. Sabina kan du läsa mer om på hennes sida. Hon har över 20 års erfarenhet inom branschen och har hunnit med många fler utbildningar än jag gjort ännu =) Vad vi ska ha för gäster kan jag inte avslöja ännu. Gästlistan som vi kommer att ha är bra. Blandade kvalitéer och erfarenheter med tanke att inspirera alla er som vill lyssna =)

 2. Har lyssnat på ert första avsnitt och vad jag saknade var vad ni hade för utbildning inom hälsa och kost. Har ni gått någon högskola inom ämnet. För personlig tränare säger inget ting. För mig är det viktigt att man har rejäl kunskap både inom våra livsmedel och vad de gör för vår kropp och psyke. Kommer ni ha med någon dietist och läkare i er podd som vet och har kunskap.

  • Hej Ann! Vad roligt att du lyssnat =) Hoppas att du tyckte om det du hörde.. Just den infon saknar jag nämligen =) Vad det gäller utbildningar så är det lite olika. Jag är yrkesutbildad och licensierad genom Safe Education. Som personlig tränare, mamma gravid tränare och kostrådgivare =)Det finns ingen högskola i detta ämnet. Sabina kan du läsa mer om på hennes sida. Hon har över 20 års erfarenhet inom branschen och har hunnit med många fler utbildningar än jag gjort ännu =) Vad vi ska ha för gäster kan jag inte avslöja ännu. Gästlistan som vi kommer att ha är bra. Blandade kvalitéer och erfarenheter med tanke att inspirera alla er som vill lyssna =)

 3. Har följt dej länge. En tjej med krut. Gillar dig. Färgglad o sprudlande med svackor i livet som du vågar blotta i bloggen. Starkt!

 4. Ska också sätta igång på måndag ? Har haft en paus med träningen under jul och nyår och inte kommit igång ännu… Men nu jävlar!
  Har du visat någon efterbild på magen förresten? I så fall har jag missat det…

 5. Ett initiativ och en push i rätt riktning var vad jag behövde! Idag blev det PW 60 min i skogen! Fjärde passet denna veckan! Svettigt och skönt! Nästa vecka ökar vi med större utmaningar!
  Blir inspirerad av ditt driv och blogg!!
  Tack fina du för det!
  //Camilla

 6. Har följt dej länge. En tjej med krut. Gillar dig. Färgglad o sprudlande med svackor i livet som du vågar blotta i bloggen. Starkt!

 7. Ska också sätta igång på måndag 🙂 Har haft en paus med träningen under jul och nyår och inte kommit igång ännu… Men nu jävlar!
  Har du visat någon efterbild på magen förresten? I så fall har jag missat det…

 8. Ett initiativ och en push i rätt riktning var vad jag behövde! Idag blev det PW 60 min i skogen! Fjärde passet denna veckan! Svettigt och skönt! Nästa vecka ökar vi med större utmaningar!

  Blir inspirerad av ditt driv och blogg!!

  Tack fina du för det!

  //Camilla

  • Hej Karin! Nej inte just nu. det berättade jag och Åza i vårat sista avsnitt… Vi delar på oss men kommer tillbaka i varsin y skepnad =) Detta var alltså min.. Åza får berätta mer om sin, när det är offeciellt. Men jag som VET, vet att det kommer bli toppen både mitt och hennes nya poddprojekt =) Det går lite mer i linje med vad vi båda gör =) kram

  • Hej Karin! Nej inte just nu. det berättade jag och Åza i vårat sista avsnitt… Vi delar på oss men kommer tillbaka i varsin y skepnad =) Detta var alltså min.. Åza får berätta mer om sin, när det är offeciellt. Men jag som VET, vet att det kommer bli toppen både mitt och hennes nya poddprojekt =) Det går lite mer i linje med vad vi båda gör =) kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Tillbaka på fastlandet….

  Hej  finingar! Jag är tillbaka på land..... Denna resan tillsammans med Rosenserien och tidningen Hälsa...

Sista chansen inför helgen….. Häng på!

Godmorgon! Jag har precis lämnar ludvig i skolan.... Är på väg till hotell Skansen...

Vad har vi i våra kylskåp? My Martens, Sabina Dufberg, Livsstilspodden,

Inlägget innehåller reklamlänkar  Hej fina! Måndag morgon, ny vecka nya möjligheter. Jag har just kört en...