Catch-Up med fina Sandra <3

IMG_8262

Godkväll fina!

Vi har tagit en nypa frisk luft, en mini promenad på 75m från hotellet….. Tänk att 75m kan kännas som ett marathon 😅

Vi gick över till  ett super mysigt litet café i vegansk anda ✨🌱 Där min vän Sandra mötte upp oss💖

Första gången vi sågs på 2år! Så mysigt…. Sandra och jag bodde samtidigt på Öland under en period. Vi umgicks mycket när våra pojkar var bebisar. Sandra stod vid min sida under en väldigt tuff period. Tyvärr så kom ”livet” emellan och hon flyttade söder ut (Malmö/trelleborg) Och jag till Stockholm. Men nu j*klar ska vi bli bättre på att hålla kontakten… 

vi fick lyckokakor av den snälla kvinnan på cafèt. Jag vet inte om det var för att jag och Anna skrämde henne med våran stapplande uppsyn… eller om det i gick i konceptet 😂 Oavsett vad, väldigt uppskattat ✨

Nu ligger jag på rygg och vilar igen….. lite kvällsgröt gjorde gott för magen ☺️

Så kul att träffa sandra igen! Det får bara inte gå så lång tid emellan! 💖

Nu har jag haft en Teledejt med Jonas ❤️ Som jag längtar hem! Borta bra…. men hemma bäst!

Ska föröka sova bort värken som blir värre nu under kvällen/natten!

Kram på dig!

/My Martens 

IMG_8251 IMG_8256 IMG_8260

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...