Dejt med min Mini-Me <3

IMG_2792

Kvällsdejt med min lilla Mini-me❤️

Det har regnat till och från hela dagen, men på kvällen sprack det upp. Vi lämnade lägenheten och tittade på den vackra solnedgången, och åt en middag.

Efter en låååååång tråkig dag. (enligt Lilleman) ”mamma jag vill åka till en kompis” ”jag vill gå på djurparken” osv… så envisades jag med att vi skulle vara hemma. Jag behövde städa, fortsätta packa upp flyttkartonger osv. Lilleman måste lära sig att acceptera att ha tråkigt ibland 😏

På den punkten är jag envis som en åsna!😝

IMG_2784 IMG_2790 IMG_2793

Hamburgare om Lilleman själv får välja 🙈😜🍔

Middag på Ölandschoklad, bara Lilleman & jag❤️ Det är kvalitetstid det✨

En mysig stund senare så åkte vi hem igen, jag tvättar, sorterar, städar och boar in mig här hemma. Även om jag bara kommer att bo här varannan vecka så vill jag känna mig hemma! Det kommer ta tid, och jag kommer låta det ta sin tid. Nu ska jag sova. Imorgon har jag beställt sol så att Lilleman och jag kan vara på stranden ett par timmar ☺️ Vi hörs imorgon!

Stor kram

/ My Martens 

14 Komentarer

  1. Vart kommer du bo i Sthlm? Du har väll ingen lägenhet kvar?
    Tänkte eftersom du ska vara där lika mycket som på Öland?
    😊

        • Vad pratar du om? Jag är hemma! När jag inte är hemma så har jag det ordnat för dom… men i det långa loppet, med skola och jobb. Stockholm så måste jag se vad som blir bäst, om dom ska pendla med eller om jag ska ha någon på öland som bort hos dom… vart vill du komma? Är du genuint intresserad av att ge goda råd och värnar av omtanke? Eller vad är din poäng?

  2. Så mysigt i den lilla hamnen bodde en natt på hotellet där så på morgonen blev det ett morgondopp😊Ser att ni har det mysigt på er date😍Är restaurangerna och bageriet öppet året runt i hamnen? Ska dit igen i oktober? Kram till er!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...