Ny vecka, nya möjligheter! Mamma vecka <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon! 

Inatt har jag sovit som en prinsessa🙏🏻 Jag sover gott… jag mår bra. Jag känner mig utvilad. 

Måndag, ny vecka. Nya möjligheter ✨👊🏻 Idag börjar min mamma-vecka❤️

Woop woop! Finns ingenting bättre än det! 

Förra veckan var magiskt bra!🌟👌🏻

Ovöntat, men helt outstanding! Jag nyper mig i armen, för att fatta att jag verkligen mår så bra som jag gör☺️ Jag tillåter mig att njuta av nuet. 

Jag har varit sjukt egoistiskt och bara tänkt på mig själv.

Gjort saker för min egen skull. Umgåtts med människor som får mig att må bra. ”Checkat” ut. Varit ledig. Sovit, festat, busat, skrattat, tränat, ätit, frossat i hembakade go-saker (alltså rabarberpajen to-die-for!😋😍)  vilat. Inga måsten, dag för dag. Underbara dagar i Gävle. Spontana kvällar och utflykter. 

IMG_2045

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Så j*vla skönt!  

Jag kan ärligt inte minnas när jag mådde så här bra som jag gör just nu. Med risk för att tjata och återupprepa mig. Men satan i gatan vad jag njuter! ✨

Nu strax ska jag köra till Arlanda och hämta Lilleman. Vi ska på inflyttningsfest till Kin & Alban. Lilleman älskar att leka med deras tjejer. Trots att dom är äldre än honom så inkluderar dom honom alltid ❤️

Vi tar några dagar till här uppe i Stockholm. Ingenting planerat. Vi ska mysa och chilla med våra vänner. Hälsa på grannarna i Sigtuna. SOM jag saknar dom!!!! ❤️

Nu ville jag egentligen bara skicka en cyberhälsning och önska dig en GRYM start på veckan.

Vänta inte på bättre tider. SKAPA dom själv👊🏻

Man får ingenting gratis.  Man kan inte ta någon eller något för givet. Glöm inte det 😉

Kram

/My Martens 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2190 

22 Komentarer

 1. Ha så mysigt i veckan. Ta hand om dig och din lille vapendragare👦. Helt rätt att bara tänka på sig själv ibland och omge sig med människor som ger en energi. Ha en toppendag!😘

 2. He j My.

  Kul att höra du mår bra.
  Önskar dig all lycka o så bra skrivet.
  Du är jättefin. De som säger annat
  får se sig s jälv i spegeln.
  Du ser frisk och sund ut.

  Kram Linda

  Ha en fin dag.

 3. Härligt att höra att du mår bättre 😄 Det är ju bra att du lyssnar på dig själv o gör det som du mår bra av 💕

  • Hur så? 😂😂😂 förlåt men ni är sååååå många som frågar. Stina och Sture har det bra. Mat, vatten, sällskap och kärlek. Varför ska ni bloggläsare veta VEM som passar dom? Förstår verkligen inte???? Mvh My

   • Haha joo men det är VIKIGT förstår du väl? *ASG* människor utan eget liv brukar försöka hitta något hos någon som mår bra och bara hoppas en liten liten gnutta på att kanske få fram ett liitet dåligt samvete 😉 Så erkänn nu, du har släppt ut dem och de får leva på möss och göra sina behov i närmaste sandlåda… Kan du inte skriva det bara så att Eva och alla som undrar får något att ondgöra sig över? 😀 Ha det fortsatt najs nu och njut varje minut.

   • Har också funderat på varför denna frågan kommer upp så många gånger. Varför är det så intressant att veta det?
    Jag har då inte tid att analysera alla dina inlägg och bilder och fundera på, var har My gjort av Lilleman när hon springer, var är katterna, har hon tillräckligt varma kläder på sig….mm mm

    Stor kram på dig MY. Rock n roll.

    Linda

 4. Vad fint att allt känns bra och att du haft en toppenhelg! Det är du verkligen värd! Blev glad för din skull. Better days are yet to come! 🙂 Kram!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...