Söndagsmys…. Bättre avslutning på en magisk vecka <3

Söndagsmys🌮

IMG_2266

Lugn och skön avslutning på en magiskt bra vecka ✨👌🏻

Chill middag på en lokal tacobar, med trevligt sällskap.

Ikväll blir det en tidig kväll. Längtar efter min Lilleman som kommer upp hit imorgon ❤️ IMG_2268 IMG_2269 IMG_2275 IMG_2276

Trött, men väldigt harmonisk tjej 😌

Ni som följt mig här inne vet hur jag tampats med ångest, och haft ett fruktansvärt turbulent år. Ett år med begravningar, konkurs, svek och utreseförbud. Sedan en tid tillbaka har jag för första gången på länge verkligen kännt att jag börjat landa. På riktigt.

Jag har en plan, en strategi och ska föröka hitta en balans mellan pendling Öland/Stockholm. Jobb & Skola. Det kommer inte att bli lätt, men jag SKA klara det. Jag kommer ha svackor, bakslag och njuter varje sekund av hur bra jag mår just precis just nu 🙏🏻❤️.

Jag ska ta mina hundår, jobba ordagrant arslet av mig. Beta av skulder, bunkra och skaffa mig den trygga framtid Som jag vill ge både mig själv….. men framförallt Lilleman ❤️ Köpa mig en egen bostad, investera för framtiden.

Jag kommer fortsätta med kbt, fortsätta att jobba med mig själv. Jag vet vart jag vill, jag vet hur jag vill må. Både privat och affärsmässigt. Jag kommer hålla fokus på dom mål och delmål som jag satt upp. Skolan… utbildningen. Jag har utvecklats enormt mycket detta året.

Svek som gjord så fruktansvärt ont i både hjärta och själ har gjort mig stark. Starkare än någonsin 👊🏻

Skolan…. Det är nära nu, snart kan jag berätta. När jag kommit in 😉 ✨🙏🏻

Du som läser och stöttar mig i både med och motgång, du ska verkligen veta hur genuint glad och tacksam jag är för att du finns 🙏🏻💖dina kommentarer, goda råd, dina fina omtanke….

-TACK!  

Kram🌸

/My Martens 

IMG_2279

9 Komentarer

  1. Åh vad härligt du verkar haft. Klart man får busa till det ibland.😆 🍸🍷ha nu så mysigt med Lilleman.👦💞 Kram genom cybervärlden Sara

  2. Taco bar i täby centrum? Den är så mysig!! Vårt AW ställe varje torsdag.
    Klart du fixar allt men bra att du fortsätter ta hjälp!

  3. Så fantastiskt roligt att läsa att du mår så bra nu! Det är du verkligen värd med tanke på allt du gått igenom!
    Kram!⭐️⭐️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...