Söndagsmys🌮

IMG_2266

Lugn och skön avslutning på en magiskt bra vecka ✨👌🏻

Chill middag på en lokal tacobar, med trevligt sällskap.

Ikväll blir det en tidig kväll. Längtar efter min Lilleman som kommer upp hit imorgon ❤️ IMG_2268 IMG_2269 IMG_2275 IMG_2276

Trött, men väldigt harmonisk tjej 😌

Ni som följt mig här inne vet hur jag tampats med ångest, och haft ett fruktansvärt turbulent år. Ett år med begravningar, konkurs, svek och utreseförbud. Sedan en tid tillbaka har jag för första gången på länge verkligen kännt att jag börjat landa. På riktigt.

Jag har en plan, en strategi och ska föröka hitta en balans mellan pendling Öland/Stockholm. Jobb & Skola. Det kommer inte att bli lätt, men jag SKA klara det. Jag kommer ha svackor, bakslag och njuter varje sekund av hur bra jag mår just precis just nu 🙏🏻❤️.

Jag ska ta mina hundår, jobba ordagrant arslet av mig. Beta av skulder, bunkra och skaffa mig den trygga framtid Som jag vill ge både mig själv….. men framförallt Lilleman ❤️ Köpa mig en egen bostad, investera för framtiden.

Jag kommer fortsätta med kbt, fortsätta att jobba med mig själv. Jag vet vart jag vill, jag vet hur jag vill må. Både privat och affärsmässigt. Jag kommer hålla fokus på dom mål och delmål som jag satt upp. Skolan… utbildningen. Jag har utvecklats enormt mycket detta året.

Svek som gjord så fruktansvärt ont i både hjärta och själ har gjort mig stark. Starkare än någonsin 👊🏻

Skolan…. Det är nära nu, snart kan jag berätta. När jag kommit in 😉 ✨🙏🏻

Du som läser och stöttar mig i både med och motgång, du ska verkligen veta hur genuint glad och tacksam jag är för att du finns 🙏🏻💖dina kommentarer, goda råd, dina fina omtanke….

-TACK!  

Kram🌸

/My Martens 

IMG_2279

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *