IMG_1783

Hej fina!

FÖRLÅT för dåligt med uppdateringar! Jag befinner mig just nu på Öland. Där jag spenderat över 10 år. Men jag känner mig som en turist i min egna “hemstad”. Igår var det “Vi som älskar 90-talet” i kalmar. Ludvig dansade till Aqua och våra vänner som spelade… en riktig toppendag! ☺️

Bildbomb och uppdatering kommer senare… Just nu njuter jag av denna vackra vy✨👌🏻

Vill skicka dig en stor kram min fina cybervän💖 Tack för att du finns 🙏🏻

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (11)
 • Linda

  Hej My! Jag vill sända dig en kram som låter oss följa dig i med och motgång! Finn ro i att bo nära din son, för vi som följer dig kommer att göra det oavsett var du bor. Njut sommaren och närheten till din son. Kram fina, starka du 💕💕

 • Helene

  Många kramar tillbaka fina My, från mej som bor i Kalmar nu men bott i Färjestaden tidigare i 30 år. Min f.d make jobbade i unga år för Lothar på hans mack på Storgatan, och våra barn hade Gunilla som tandsköterska. Världen är liten, precis som vi. Ha en härlig sommar. Kram Helene

 • Helene

  Förstår att du njuter där för det gjorde jag igår bodde precis där nere i hamnen😊Så det blev bad igår och imorse var vi nere på piren och tog oss en morgondopp. Nu har vi bilat vidare men här i Skåne är det regnväder deluxe☔️Kram till dig

 • Karin

  Njut njut njut så mycket du kan av Öland av livet av det som gör plus till livet💖

 • Martin

  Kram finaste My 💕💕 tänker på dig ofta. Du e underbar ❤️❤️

 • Cia

  Du My, en fråga bara.
  När du inhägnade för dina katter på balkongen – vad för nät köpte du och var, storlek på rullen och pris? (Tyckte det stod att du var på Bauhaus..?)
  Och, funkar det bra?

 • Jeanette

  Hej My!

  Får lov att erkänna att jag inte hade så höga tankar om dig förut, man blir påverkad av andra bloggare tyvärr. Har läst din blogg nu en period o har HELT ändrat åsikt. Tycker du är fantastisk som gör allt du kan för att få livet att gå ihop o jag hoppas verkligen att allt faller på plats för dig o Ludwig en dag för ni är värda ALLT gott i världen. Stor stor kram till dig fina människa❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *