IMG_0771

Hej fina!

Nu, Filmkväll… Popcorn, glass, filt, tända ljus och ✨ ibland är det mysigt när det regnar…

Tidigare idag så hängde jag med min förrdetta styvmamma och min “Lilla syster”. Första gången vi sågs var hon åtta år. Nu är hon 23, vacker, vuxen, intelligent och helt underbar ❤️

Times fly ☺️

IMG_0770

Kram & Gonatt…

/My Martens

PS: Missa inte erbjudandet i samarbete med finaste Vännen Annelie (inreda.com) som just nu kör 30% på Odd Molly💖👌🏻

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)
  • Tess

    Du förresten en sak som jag glömt att fråga om men många gånger tänkt… hur går det med din bok? Visst skrev du en självbiografi? Jag tror inte att jag är den enda som är intressarad av att läsa den så om du får tid så snälla skriv på den, om du inte redan har så skaffa en utgivare, tror det finns flera som skulle vara intresserade 🙂 Tänkte bara ge dig lite tips om du har lite att göra 😉 😀 <3

  • Lotta Lennartsson

    Tack söta du för en trevlig pratstund kram❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *