Det Gröna Guldet! Hälsotips, Trendspaning

IMG_0735

Det nya gröna guldet – ett riktigt hälsokrut!

Hej fina! Hoppas du mår bra. 

Nu är det överfullt på gymmen. Jag som även jobbar som PT ser hur överfulla gymmen är. Det är många som sliter som aldrig förr med sina nyårslöften om ett steg mot ett nyttigare och mer Hälsosammare liv.

Har DU angett något nyårslöfte?

Jag har ju varit sjuk och firade självaste nyårsafton på Danderyds sjukhus. Så jag skrev aldrig mitt årliga ”Nyårslöfte inlägg” som handlar om just prestationsångesten kring diverse löften. Mitt tips gällande träningslöften är att INTE ta ut dig för hårt i början. Det är bättre med ett långvarigt och bestående intresse och resultat. Mer om det i ett senare inlägg.

Nu när det är januari,  nytt år, nya löften och något som många förknippar med just en nystart så vill jag tipsa om något. Jag lyfter även detta i Hälsa & Fitness Magsin i min stående TRENDSPANING. 

image

I samarbete med inreda.com vill jag tipsa om  Det Gröna Guldet 

 Matcha te är ett grönt te av högsta kvalité som har finmalts till ett pulver. Jag älskar te, och måste alltid testa på nyheter som dyker upp. Som vanligt är jag lite skeptisk innan jag själv, testat, smakat och utvärderat. Jag älskar detta! Möjligheterna är nämligen oändliga. Matcha kan användas som te eller latte men används också i bakverk, glass, efterrätter och smoothies. Jag testade att göra rawfood bollar och rullade dom i matcha. Galet gott!

Några av hälsofördelarna med att dricka Matcha:
• Ökar energin samt ämnesomsättningen
• En kopp Matcha motsvarar de näringsämnen man får i sig om man dricker 10-15 koppar vanligt grönt te
• Innehåller fler antioxidanter än gojibär, acai, granatäpplen och blåbär
• Ökar förbränningen med upp till 40%, genom antioxidanten EGCG
• Ger ett lugn men samtidigt skärpa tack vare höga halter av aminosyran L-teanin

*Visst låter det väl helt GRYMT? Sist men inte minst… Det är gott också!
Matcha Japanese Green Tea Powder, 50  finns hos www.inreda.com 

080117-MyMartens-DSC02231-155221

Min klösiga outfit kommer ifrån Annika Sjös nya kollektion som du hittar HÄR Skor Salming. Foto: Herman Caroan. 

7 Komentarer

 1. Måste slå ett slag för butiken inreda som du samarbetar med!
  Så fina saker!
  Superbra packat i stora paket så inget går sönder.
  Fin och trevlig service.
  Fick några enjoy candels i julklapp. Tyckte de var lite för dyra men WAOW såå fina de var!
  Underbar mysfaktor:)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...