Jag är sjukt STOLT över hur Jocke har blivit! <3

FullSizeRender

Hej igen! Läste precis om mig själv…. Vill faktisk lägga till några tankar kring denna artikel och om Jocke och Vänskap.

Vänskap försvinner inte för att man stundvis inte hörs. Riktigt vänskap finns kvar ändå <3

Någon hade fått reda på att Jocke och jag suttit på samma P12 hem. Det är väl iof ingen hemlighet. Det är längesen, men jag var lite oförberedd på frågan.

Det var bland den absolut värsta perioden i mitt liv. Psykiskt och fysiskt påfrestade. Men jag har bearbetat och lagt det bakom mig. Jag har vänt mina mindre charmiga år av den tiden i min uppväxt, till något positivt idag. Det har stärkt mig. Det har inte varit lätt på vägen. Det har gjort fruktansvärt ont. Men jag ville överleva. 

Jag däremot har följt Jockes liv via media, parallellt samtidigt som jag säls hamnade i media ranchen. utan kontakt på ganska många år. Precis som du har kunnat göra.

Jag dömmer INGEN. Vi tog upp kontakten för några år sedan. Det har varit mycket skriverier och rykte kring Jocke. Idag har han extremt mycket fans och positivt stöd. Men så har det inte alltid varit. Långt ifrån faktiskt…

Jag skiter i folks förutfattade meningar! Jag är SJUKT stolt över Jocke! 

Jag är från hjärtat så förbannat glad och samtidigt stolt över vem Jocke har blivit och vad han har åstadkommit! Han är verkligen otroligt stark!

Hans resa och min resa har både sina likheter och sina olikheter…. Vi kan relatera till varandra på ett sett som andra inte förstår. 

Nu svävar jag iväg. Börjar bli känslomässig. Gamla känslor kommer fram. Jag ska inte göra detta mycket längre än såhär. Jag är inte redo att offentligt prata om min bakgrund, än.

Jag har fortfarande inte träffat honom på många år. Det är inte helt okomplicerat att göra det. Nån dag, förhoppningsvis ganska snart… när vi båda känner oss ”mogna” så ska vi äntligen göra det. 

Jag vill egentligen bara tillägga att Jag är förbannat stolt, glad över hur han hittat ”rätt” i livet. Både affärsmässigt/jobb mässigt och med sin fru Jonna <3 Läs hela artikeln HÄR  

Kramar / My Martens 

1 Kommentar

  1. Jocke ska väl ingen döma. Det han fick höra under hela sin uppväxt hade gjort vem som helst lite stökig. Jag grät då han läste ur socialpappren att det fanns inga som helst fel på pojken han var bara ledsen. Och ALLT var mammans fel. Hon förstörde hela hans uppväxt. Jag är så glad att han klarat av att få det bra nu. Han om någon är värd det bästa. Allt lycka till han och hans Jonna.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...