Style By Martens =) Att kliva upp även när det tar emot ;)

IMG_6165

IMG_6161

Veckans Style By Martens. Outfit som jag i min roll som trendpanare försöker att samla under en och samma kategori. Går sådär. Glömmer bort taggen och att samla dom just där! haha! MEN nu ska jag bli bättre på det 😉 i samarbete med min trendspaning 🙂 

Todays me:  STRONGER Jacka Elly Pistol  Foto: Herman Caroan 

Godmorgon!

idag tog det emot att kliva upp! Jag hade sovmorgon, inga möten, inga kunder, inga måsten på förmiddagen. Kom i säng sent inatt. Strax efter 01:00. Jobbade till 22:00 på SATS, åkte förbi en väninna och tog en kopp te på hemvägen… och fastnade där =) När klockan ringde imorse, så tog det emot. Ordentligt. Men nu denna veckan så har jag själv börjat köra med egen PT. Låter kanske konstigt, men jag behöver den hjälpen för att kunna ta min egen träning till en annan nivå. (Förklarar i ett senare inlägg) Det har varit en lång och svår väg tillbaka efter min bukplastik pga av diastas. Hur som, jag har tillsammans med honom börjat titta på en plan och schemalägga in min egen träning. Imorse hade jag schemalagt in min egna träning, inte med PT men själv. Jag var påväg att stanna kvar i sängen men tog mig motvilligt upp. 

Det är just DET det handlar om. Att puscha sig liiite längre, att kliva upp och bestämma sig, även när det tar emot 😉 

IMG_5615

Mina toksnygga skor du kanske såg för ett tag sedan. Du vet, när jag skev  snygga OCH bekväma? Jag hade på mig dom under hela Allt För mässan helgen, utan att få ont i fötterna =)

Anyway, jag pratade med min fransförlängare  (Som även driver webbshop ) för att boka en tid och hon nämnde då detta =)

  i samarbete med Eyelash design, kan jag tipsa om att dom IDAG kör en kampanj på dom sista paren för 499:- st (ord pris 899:-) Finns även i svart. Bara några par kvar. Först till kvarn 😉 HÄR 

Från en ytlighet till en annan =) Fixade mina naglar häromdagen… Hade tänkt köra på röda nu till jul. Men lämnad inte min comfortzone utan behöll mina brun/begiga naglar öven denna gång 😉 Vad tycker du? 

 

IMG_6150

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nu väntar några timmars jobb framför datorn hemifrån…. Sture är alltid med när datan kommer fram…. sötnöt! Detta är en av många födslar med att vara egen företagare, man kan jobba hemifrån ibland =) 

Ikväll har min väninna invigning av sitt showroom, ska bli SÅ spännande att se resultetat!  Vi hörs senare! Stor kram / My Martens 

4 Komentarer

  1. Så fina naglar! Riktigt snygg färg. Såg på Instagram att du undrade över någon som är bra på naglar. Själv har jag gått hos Qung, en duktig kille, på Queen nails i Stinsen i häggvik. Dom är bra där.
    Kram till dig ?

  2. Så fina naglar! Riktigt snygg färg. Såg på Instagram att du undrade över någon som är bra på naglar. Själv har jag gått hos Qung, en duktig kille, på Queen nails i Stinsen i häggvik. Dom är bra där.
    Kram till dig 💕

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...