Dags för julkort =) Traditionella men personliga julkort! <3Hej  Fina du! Har du också varit på Lucia firande idag? 

image

Snabbt in och snabbt ut igen. Mellan Lucia firande, PT kunder och flygplatsen =) Bilder från min lilla tomtenisse som stolt framförde alla låtar han övat på, kommer senare =) 

Minns ni att jag visade min fotokalender och canvastavla från Önskefoto?

I samarbete med Önskefoto har jag även fått hem finfina julkort att skicka till släkten =)

Det känns som ett bra och personligt sätt att hälsa sina vänner och sin släkt god jul och gott nytt år, speciellt de man inte träffar så ofta, för att visa att man finns där och tänker på dem =) Jag tänkte att jag och Lilleman skulle sätta oss snart och lägga alla i kuvert och skriva adresser på dem =) liiiiite roligare en Facebook hälsningar och sms! 

Jag är verkligen jättenöjd med allt jag fått från Önskefoto och leveranstiderna har varit jättebra också. Smidigt och enkelt att välja bilder och göra beställningarna =)

HÄR finns alla julkort, skynda er in och beställa ASAP så ni hinner få julkorten lagom till jul och nyår. Det finns många olika mallar att välja på. Låt fantasin sätta gränserna! 

Här ser ni bilder på våra fina julkort. Lite inspo till er =)
  IMG_8583[1]  IMG_8585[1]

Kramar! / My Martens

I samarbete med Önskefoto

 

15 Komentarer

 1. My, önskar dig lycka till, jag tycker det är för mycket reklam samarbete, vill ju läsa om dig och ditt liv, i alla lägen…kram ✨

  • Hej 🙂 ja, nu under december så kommer det att vara adventskalender med inreda.com varje sag 🙂 och några samarbeten.. Det är en hektisk period. Det ena behöver inte utesluta det andra 🙂 vad vill just du läsa om? Tack för din åsikt ❤️ Kram

 2. Vill önska dig en bra vecka My. och kan bara säga att du är en underbar Mamma för din fina son Lilleman

  • Ahhhh! Vad glad jag blir <3 Sitter hemma i soffan nu, precis efter att jag lämnat honom på planet (förseningar). Alltid lite låg när jag lämnat. Tack fina du <3 Kram

   • Förstår att detta är en svår situation du tvingas att leva med, men jag önskar att det löser sig så småningom. Måste ju vara svårt for Lilleman också men det ser ut att han trivs och hoppas han har det bra med detta.
    Ännu kram till Er båda kommer att följa er i hela livet

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...