Veckans Style By Martens -Rohnisch & North Sail

image

En härlig träningsoufit i riktig Style By Martens anda 😉 Varma färger, tydliga linjer… Tights som framhäver formerna Rohnisch, matchande tröja och handskar också ifrån Rohnisch, skor NIKE och väst North Sail. 

Foto: Herman Caroan 

Godmorgon fina du!

Måndag! Ny vecka nya möjligheter. Varje måndag så exploderar mailboxen efter helgens uppehåll från dom som inte jobbar helger. Bokföring ska assisteras och postas. En to-do-list som heter duga….

Fullspäckat schema. Men jag ska inte klaga. Efter konkursen tidigare i år så låg jag som paralyserad och kände mig som en ”grönsak”. jag jobbar fortfarande med mig själv och får verkligen anstränga mig för att inte dra på FÖR hårt… Vilket altid är en svor balans för mig. jag klarar inte av att inte ha någonting att göra. Men har svårt att dra gränsen vart det blir för mycket. 

Nu lämning på förskolan. Till gymmet SATS i Märsta, för PT kunder. Snabbt ombyte efter och quijck-fix styling, innan snabba ryck in mot Stockholm. Inspelning och kontrakt skrivning. Möta upp Åza, som kommer upp ifrån Växjö. ÄNTLIGEN!!! 

 Därefter en intervju inför ett roligt projekt som sätter igång 2017. För att  seden köra PT kund igen och sedan hämta Lilleman som INTE flyger ner till Öland idag.Då det blev en dag försenat förra veckan. 

Så låt mig säga såhär. För att dagens schema ska klaffa så ber jag  till gud att trafiken flyter på, att köerna lyser med sin frånvaro, vägglaget är bra och att jag själv har koll på mina tids deadline.  

Jag har ett måtto som jag försöker att leva efter. I ALLA lägen! 

VÄNTA INTE PÅ BÄTTRE TIDER… SKAPA DOM SJÄLV! För vet du… livet är inte alltid rättvis. Det har jag lärt mig den hårda vägen. Men, jag har också lärt mig att ingenting kommer gratis. OAVSETT vad det handlar om. Good work, pay off! Glöm aldrig det! 

-Girl power! 

image

Vad tycker du om min outfit?

-I Love it!!!

Puss & Kram / My Martens 

8 Komentarer

  1. You go Girl! Så sant man lär sig så mycket genom den hårda vägen. Du är en sann inspiration.jag blir så jä×la glad rent ut sagt när jag läser din blogg. Mår så bra. Du är så bra, klok, intelligent, snäll, snygg, och sist men inte minst en go mamma. ??.
    Ha de gott kram

  2. You go Girl! Så sant man lär sig så mycket genom den hårda vägen. Du är en sann inspiration.jag blir så jä×la glad rent ut sagt när jag läser din blogg. Mår så bra. Du är så bra, klok, intelligent, snäll, snygg, och sist men inte minst en go mamma. 😄😄.
    Ha de gott kram

  3. Ja det ska jag säga . Att det inte är känt att vänta på bättre tider. Jag har varit olycklig i mitt förhållande länge nu. I 11 år har vi levt i hop med två barn och hus. Nu börjar nya livet. Barnen kommer troligen inte vara positiva till en början men å andra sidan en olycklig mamma och tjafs är inte heller nått att ha ur deras perspektiv. Jag är så glad att jag börjat våga ta steget. Ska bli så kul att få vara mig själv igen. Inte den tråkiga som bara sitter hemma varje helg. Livet är för kort för att slösas bort. Kram

  4. Ja det ska jag säga . Att det inte är känt att vänta på bättre tider. Jag har varit olycklig i mitt förhållande länge nu. I 11 år har vi levt i hop med två barn och hus. Nu börjar nya livet. Barnen kommer troligen inte vara positiva till en början men å andra sidan en olycklig mamma och tjafs är inte heller nått att ha ur deras perspektiv. Jag är så glad att jag börjat våga ta steget. Ska bli så kul att få vara mig själv igen. Inte den tråkiga som bara sitter hemma varje helg. Livet är för kort för att slösas bort. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...