En härlig lördag <3

image

Godmorgon! Titta på min fina Cymbidium  Orchidee Så vacker! En av alla blommor jag fick när jag fyllde år.. Vi tog sovmorgon idag…. Myser hemma i morgonrock. 

image

Somnade mitt under idol finalen. Men vaknade till igen 🙂 Måste säga att jag tycker alla tre var GRYMMA! Att Liam och Rebecka hamnade i final var ingen slump! Det var välförtjänt! Vilka inspirerande unga, artister! Ödmjuka och riktiga förebilder för den yngre publiken <3 

image

Stort GRATTIS säger vi till Liam! Ludvig ordagrant hoppade upp ur soffan och började sjunga och dansa med när dessa två killar kom in på scen. Marcus & Martinus. Vilka energi knippen! Jag hade dock ingen aning om vilka det var! image

Idag vaknade vi upp till ett vackert vinterland! Detta är precis utanför vår lägenhet. Så vackert, så stilla och så lugnt… Vi bor 35-40min utanför stan. Med bara ett par hundra meter ner till strandpromenaden och vattnet. Det är verkligen en perfekt idyll för Ludvig att växa upp i. Det bästa av två världar <3

image image image image

Vi sov ganska länge idag. Så Ludvig beställde brunch. Varma mackor (Urk!) Yoggi, obo’y, stekta ägg… Hmm. Ja. Är han nöjd så är jag nöjd 🙂

Nu har en kompis ifrån dagis precis kommit hem till oss. En Playdate 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jag myser omkring i morgonrock, inget smink, och med oborstat hår. Älskar’t!

Jag måste dock hitta en klänning och tomteluva inför kvällen. Jag ska på julbord, Mitt första julbord för i år 🙂 

image

Dagens  adventskalender erbjudande i samarbete med inreda.com 20% på ALLA kuddar 🙂 

image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MIna favorit kuddar ifrån Odd Molly Home är också med på 20% 🙂 

Kramar /My Martens 

 

 

10 Komentarer

  1. Hej
    Undrar bara hur lång du är och vilken storlek du har på morgonrocken? Funderar på att köpa en sån den är så fin och du med😊

  2. Vad mysigt ni har det! Hur många kvadrat är lägenheten på? Är den i 2 plan? Har nog bara sett vardagsrum/kök. Kan du inte ta bilder på resten? Du har så bra smak tycker jag ☺

    • Hej =) Tack snälla du… På bottenplan. Kvadrat vet jag faktiskt inte. visst kan jag göra det =) Men inte nu, för nu ska vi bo bio… =) ha en skön dag! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...