Sovmorgon & Barnens hinderbana <3

Godmorgon! Måndag, ny vecka. Nya möjligheter 😉 Jag lever på glädjen och tacksamheten efter en underbar helg! Med vänner, nära och kära. Jobbade både fre och sön på Allt för Hälsan mässan där jag träffade både bloggläsare och samarbetspartner, galet kul! NU idag, ska jag lämna Lilleman till sin pappa. Vi bestämde oss igår för att ta sov morgon, äta frukost hemma i lugn och ro. Jag får alltid separationsångest inför att han ska åka till sin pappa. Så att kunna ha en skön morgon hemma i lugn och ro är guld värt! =)

Nu ska jag strax lämna honok på förskolan. Åka till SATS Märsta och köra några PT kunder innan jag hämtar Lilleman och åker ut till Arlanda…  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
så söt…… ruffsig i håret, små söta snarkningar och helt i drömmarnas värld.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gårdagens höjdpunkt blev Barnens Hinderbana. Alltså, kolla in alla härliga ungar som modigt kämpar sig igenom hinderbanan. Alltså att se alla barnen inför loppet, glädjen, nervositeten, spänningen! MAGISK känsla! Jag tycker det är ett bra och väldigt uppskattat initiativ med Barnens Hinderbana. Det uppmuntrar ungarna till en mer aktiv vardag och till träning, bus och lek. Vi måste få bort dom lite från datorerna, paddorna och alla spel…. BILDBOMB:

FullSizeRender

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Barnen kastades runt, kittlades, motades och fick verkligen uppleva hur ett riktigt gatlopp med riktiga gladiatorer känns! SÅ ROLIGT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ludvig var ju väldigt ledsen/besviken först då han var för liten för att vara med… Han känner vissa av gladiatorerna sedan innan både genom Hälsokicken där vi jobbar ihop ibland, men också från skolan. Marcus (till vänster) var också min lärare på SAFE,  Aris är också med på Hälsokicken, och Ako till höger. När Lilleman fick hälsa och mingla runt bland allihopa och dom förklarade för honom att han får springa en annan gång,  så blev han glad igen, efter en liten stund 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så vi tog plats precis vid målgång, vid gatloppet och hejade fram alla modiga ungar! =) Lilleman var även för kort för att se därifrån, så det vara bara att slänga upp honom på axlarna, spänna musklerna och försöka hålla i både honom, kamera och objektiv! haha! Det gick ganska bra, även om bildkvaliten blev därefter 😉 hehe!  Pratade med Peter (Pansar) igår, det kommer blir ca 17 städer under nästa år som Barnens hinderbana kommer att besöka, så håll utkik, kanske kommer dom till dig och din stad =) Vi hörs senare! Stor kram / My Martens 

IMG_5155

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...