Stolt mamma <3

image image

Ensamåkande barn har sina förmåner ( enligt Lilleman) 😂✈️ Min älskade unge! I flera veckor har han flygigt själv. Inte nervös, inte orolig… Bara lugn cool och social. That’s my boy 💙✈️

Usch! Jag kommer aldrig vänja mig vid varannan vecka livet……..  Som vanligt när dörrarna stängts så rinner tårarna, fastän jag stretar emot….. Jag håller god min inför Lillemn. (Såklart) klumpen i magen, halsen och bröstet växer. Jag tvingar mig att lugnt och kontrollerat med ett leende avsluta med att säga. ”Mamma älskar dig, hörs snart”  en puss och en kram på det, sem följer han med flygpersonalen. 

Sen brister det. Det är blandade känslor. Jag får separationsångest av att lämna ifrån mig honom. Samtidigt så blir jag så förbaskat stolt och glad över hur han är och har blivit. Tryggheten i sig själv. En egenskap som han alltid kommer att ha nytta av <3 kram 

 

3 Komentarer

    • Nej, det får man inte… Och eventuella följdfrågor kring detta besvaras inte. Inget ill menat, det handlar om våra integritet.
      Vi har valt att hålla det internt inom våra respektive familjer. Av respekt, hänsyn till alla inblandade och för våra egen skull…. 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...