INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Kvalitetshäng i Humlegårdaparken <3

image

Godmorgon! Nu verkar ordningen vara återställd 😉 Jag vet inte varför, men det har varit tekniska problem med bloggen till och från i fredags. Ber verkligen om ursäkt för det… Igår hade vi söndagsmys deluxe. Ludvig hade en Playdate med en kompis. Jag tog en löprunda. Första efter uppehåll på 1.5 vecka, då jag varit sjuk. Trögt, men skönt! Efte tlinch åkte vi in till Kin i stan. ÄNTLIGEN fick vi till en dejt och en catch Up! 🙂 Alban och ungarna åkte iväg på semester, så kin var ensam hemma och vi lyckades  hitta en dag vi båda kunde träffas <3 

image image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KIn visade hennes favorit park. Humlegårdsparken. Vilken bra lekplats! Fantastisk! Korvgrillning, tillgång att köpa fika. Barn i alla åldrar, och underbart väder och sällskap på det! Detta måste göras till en rutin! Ludvig var SÅ glad! 🙂 

image image

Vi spenderade hela eftermiddagen och kvällen i stan. Sååååå mysigt! Nu har jag precis lämnat Lilleman på dagis. Halvdag för honom. Knappt. Han flyger vid 15:45. Jag har PT kunder på förmiddagen. Har planerat i’m 45 min egen träning i väntan på första kund. Så efter sista kunden sticker jag till Davis och hämtar Ludvig. Så får vi några timmar hemma, lunch och mys innan han ska åka åka till Öland/Kalmar och pappa med familj. Måndag, ny vecka.. Nya möjligheter…. Fullspäckat schema med både jobb och event. Kul! Tycker ju bättre om att ha mycket att göra än tvärt om….

 Vi hörs sen fina du! Kramar /My Martens 

11 Komentarer

 1. Det där såg urmysigt ut!! 🙂
  Har jag missat vinnarna av Scooby Doo eller är det på G? Nyfiken i en strut, du vet… 😉

  Önskar dig en fin dag

  • Jag tränar i olika syften, bl.a. I träning just för att utveckla mig själv som personlig tränare och coach. Jag i mitt fall har även rehabiliteringsträning som jag regelbundet gör, som också inkluderar mitt jobb. Sen vilket av mina jobb jag syftar på… Det är en annan sak 🙂 kram

 2. Egen träning på betald arbetstid? Underbart isf ☺ Eller planerat du in så du hinner ett pass egen träning före eller efter jobbet?

  • Varken eller….. Svårt att förklara för er som inte är insatta i vad mina olika jobb innebär 🙂 Jag bryter inte mor några eller, utnyttjar inte systemet eller min barnomsorg 🙂 idag tränade jag igenom och la upp ett pass som jag kommer börja köra nästa vecka 🙂 Som PT får man dessvärre inte betalt för timmar som man planerar, bokar, eller administrativt jobbar med… 🙂

 3. Tänk My , om du svarat att du tränar för egen del när du har Ludvig på dagis! Då hade du lika gärna kunnat planera din egen begravning!! Hjälp, är ni på riktigt tanter?

 4. Jag har helt fria arbetstider och kan lägga upp min dag precis som jag vill. Jag tränar ofta när min son är på förskolan, jag t om varit på massage och hos frisören- det ni! 😉

 5. Hej!
  Du verkar stark My, kämpa på o skit i alla elaka kommentarer – svenska avundsjukan…
  Vad är det för snygga jeans du har, märke modell?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

arton + 5 =

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...