Stolt mamma <3

image image image

 

Hej! Förlåt för dåligt med uppdateringar……  Igår skrev jag två tentor och två praktiska prov i skolan. Det kändes bra, men var väldigt svårt. 11 timmar i skolan, sen sov jag som en prinsessa. Nu är det gjort. Nu får jag vänta några veckor på svar. SÅ spännande! Imorse tog Vi sovmorgon, jag Lilleman och Sture <3 underbart!  I veckan ska jag jobba, både här och i Åre. Berättar mer om det imorgon… 

Nu har jag lämnat Lilleman på flygplatsen. Det här med varannan-vecka livet är en sak jag aldrig kommer att vänja mig vid. Jag har förlikat mig med det och försöker fokusera på att göra det bästa av situationen…

Det här med att säga hej då… Att inte visa hur jobbigt man själv tycker att det är. Att dölja och svälja sin egna separationsångest och fokusera på att göra det ”lättsamt” och glatt istället… Lilleman kramades, ropade i farten ”älskar dig” och sprang glatt iväg ❤️

Kvar stod jag med ett leende och fullt fokus på att inte släppa fram några tårar förrän dörrarna stängts… Men när dörrarna stängs, då går det bara inte.. Då kommer alla känslorna på en och samma gång… Älskade unge! Vad vore jag utan dig 🙏🏻❤️ /Stolt Mamma 

image

8 Komentarer

 1. Vilken helg du haft. Bra jobbat, hoppas du får vila lite nu. Lilleman är vansinnigt söt och charmig, det märks att han har det bra. Kram och sov gott.

 2. Härligt att sonen mår bra och det syns! Det är klart att båda föräldrarna är lika viktiga! Och vi vuxna som får brottas med känslorna!

 3. Hej My!

  Tack för din trevliga blogg!

  Får du prata i telefon med din son den veckan han är hos sin pappa?

  Mina tvillingpojkar på 6 år får inte ringa mig för pappa på hela veckan de är hos honom.

  Hälsningar
  Madeleine

  • Åhhhh! Så tråkigt! <3 kan inte föreställa mig. Ja vi petar regelbundet. Jag tar även initiativ till att låta honom ringa sin pappa när han är hos mig… Då jag tycker set är viktigt att undvika att Sätta barnen i kläm! Lider med dig! Stor kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...