HIPP HIPP hurra! <3

DSC_0418-INREDACOM-17AR-gron34

Hipp Hipp Hurra! GRATTIS till inreda som fyller 17 år idag!

Inreda.com var en av dom första webbshopparna i Sverige! Hur coolt är inte det? Jag är imponerad över hennes resa hon gjort med företaget i både med och motgång…. -Grymt jobbat!!!

Jag beundrar och imponeras av hur hon kämpat, lagt hela sin själ i att överleva, utveckla och växa med sitt företag. Blod, svett och tårar. Hon gick också igenom en konkurs för X-antal år sedan, krachade totalt! Men reste sig upp och kom igen, starkare än någonsin! -RESPEKT! 

Jag är så glad,  stolt, och tacksam över att få  vara din vän och ambassadör <3 Annelie är inte som andra, hon är genuin, och väldigt unik. På ett BRA sätt! 

Vi har kännt varandra ”ytligt” i ca 4 år, haft roligt under tiden 🙂 Men nu senaste halvåret hittat varandra på ett helt annat sätt…  Blivit vänner med stor V! 

– Tusen tack för att du dök som en ängel precis just när du gjorde det…. <3

Här kommer en bildbomb på några av alla mina favoriter som hon har bunkrat upp med i för ”sin” födelsedag som hon firar med 25% på ALLA lagervaror 🙂 Ernst, Odd Molly, Oilily, och allt annat 🙂 

DSC_0964-ernst-aw16 DSC_0978-ernst-aw16 DSC_0989-ernst-aw16 DSC_0872-ernst-aw16imageimageimageimageimageimageimageimageGå in och shoppa loss nu, du hittar till inreda.com genom att klicka HÄR <— <— kramar

/ My Martens

 

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...