pensionärs varning…. Gonatt! <3

Godkväll fina du!

Jag är HELT slut! Första dagen av del 3 på PT utbildningen…… Jäklar Vad kul det är! MEN fullt fokus krävs och det är mycket att ta in! 🙂

BENJAMIN stod troget och väntade på oss i klassrummet!  Hehe! Visst gillar man Benjamin 😉

image image image image image image image image

 

På lunchen gick vi till skrapan och handlade… Jag hade inte hunnit göra matlådor som jag tänkt…image image image

 

Nu snurrar tvättmaskinen, sötpotatisar ligger i ugnen. Kycklingen kokar… Jag har duschat. Packat och ska krypa ner i sängen. Igentligen skulle jag gått på Cirkus Skott premiären, Babblarn. Men jag orkar inte. Måste sova! Lite pensionärsvarning ikväll… Men jag är trött! Så strax ska jag hänga upp tvätten, sen blir det BUMS i säng!

Tack för att du finns <3

kram /My Martens

5 Komentarer

  1. Duktiga du! Din son kan vara stolt som har en mamma som dig, tänk vilken prestation att börja plugga till en sådan utbildning efter att ha jobbat så många år. Starkt av dig o visar vilken ambition du har som sedan kan stoltsera med att du har PT utbildning som tjej! Du verkar ha fina klasskompisar också. Njut av studietiden, det är den allra bästa tiden man har i livet (ja förutom barnledigheten).

  2. Lycka till med allt My! Du verkar vara en grym tjej!
    Men du, gå inte på cirkus! Trodde ingen gjorde det år 2016. Djuren plågas och TORTERAS för att roa oss människor.
    Kram till dig

    • Hej Louice! Jo jag har oxå läst en massa om just det här med cirkusar o att djuren far illa. Gör mig ont.. Men så tänker jag så här. Har man verkligen ingen bättre koll på stora cirkusar som typ Cirkus Scott? Nu i veckan va det ju ett inslag i Aftonbladet om en mkt utmärglad häst. När dem blev konfontrerade så sas det att hästen var gammal. Nu överväger dom att ta ur hästen ” ur tjänst) men dom säger ändå att hästen mått mkt bra under dess jobb på cirkusen. Kan man inte lita på sveriges sk ” koll” på HUR djuren mår eller anspelar du på djur världen över i dess helhet? Svara mig gärna för jag är verkligen intresserad av ren fakta och inte vad folk ” slänger” ur sig i tron om att ALLA djur far illa. Mvh Charlotte:)

  3. Ska tillägga att jag oxå förstår att djur är just djur och ska inte samspela med människor på ett tvingat o sjukt sätt. MEN min fråga är just : hur vet vi att djuren far illa om dom får omsorg av just människan? Är alla djur anpassade till djurriket eller finns de faktiskt djur som är såpass sociala att de kan tänkas umgås med människor?? OBS!! Nu utgår jag ifrån att du/ni inte jämför mitt inlägg med djur som får stryk o lever under fasansfulla situationer. Läs mellan raderna o försök förstå vad jag menar 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...