OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon! vilken underbar känsla att ha Lilleman hemma <3 Det finns inga ord i världen som beskriver en den känsla! <3

Jag kom ner till Öland efter drygt sex timmar. Regn till och från. Ganska dåligt väglag då det verkligen öste ner periodvis. Men väl framme så åkte jag raka vägen och hämtade Lilleman, och vidare till Lothar. SÅ mysigt! Lotta är Tezz reserv husse som alltid hat Tezz när jag reser och jobbar. Även nu utbildningen. Såhär länge har jag aldrig varit utan Tezz! Vi fikade, kastade pinne, och lekte i trädgården… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan vi lämnade ön, så åkte vi till Tvättcenter och hälsade på David & Helen. Pärlan blev skinande ren igen, jag har inte tvättar henne på två månader! Hehe! När vi väl kom hem så fick Ludvig & Sture äntligen träffas! Det var kärlek vid första ögonkast! Ludvig var lyrisk och Sture kröp upp i hans knä direkt….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9909

Eftersom vi var hemma ganska sent igår så tog vi sovmorgon imorse. Ludvig och Sture håller kelar <3 nu har jag precis lämnat Lilleman på dagis! Han var så förväntansfull, han har inte varit där på nästan två månader……. Efter sommarlov! Så imorse studsade han upp ur sängen förväntansfull att träffa både kompisar & fröknar!

Nu ska jag träna, plugga och in till stan på ett möte! Vi hörs senare! Kram

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *