Tack för att jag får vara din vän <3 Uppdateringar från FORMEX, -Inreda.com

image245

 

Hej Fina du! PÅ bilden ser du mig med en av mina tidigare leverantörer men framförallt min vän Ingella från I AM INTERIOR. En bild från förra FORMEX mässan. 

Nu i dagarna så har den årliga höstmässan på FOREX varit! Jag måste erkänna att det känts lite sorgligt att inte varit där. Varje år i snart tio år har jag varit där och gjöt mina inköp för My’s Blommor. Förutom det så har vi även dom senaste åren gått modevisning för LOVE FOREVER. 

Nu när det är första gången som det är mässa och jag inte längre har min butik så kändes det JÄTTE konstigt. Genom åren har man knutit kontakter med galet många leverantörer. Man har fått en hel del bransch kollegor som man på varje mässa umgås med. Middagar, nätverk, inköp, galenskaper. Jag ler när jag tänker tillbaka på allt roligt som vi har gjort! Jag saknar min butik så det värker i både bröst och hjärta. Jag saknar ”mina” florister, medarbetare och vänner. Speciellt Evelina & Vickan. (underbara tjejer, snart måste vi ses!!!) 

Jag saknar allting som har med butiken att göra. Usch, nu grinar jag igen! Dom där tårarna, tar dom aldrig slut? Jag som aldrig gråter har plötsligt extremt lätt till gråt!? Detta ÄR för mig ett känsligt ämne. Jag jobbar på det, jag sörjer, skrattar, gråter, bryter ihop och reser mig igen. Jag bearbetar. 10 år av mitt vuxna liv är väldigt lång tid. Jag ”vet” ingenting annat. Allting jag gör just nu är en nystart, det är som att börja om igen. Och det min vän, det ska jag göra med bravu! Jag måste bara fortsätta läka, och jobba med mig själv. Sen j*klar kommer jag tillbaka starkare än någonsin! i dubbel bemärkelse 😉

 Min väninna Annelie, mer känd som inreda.com jobbar dygnet runt under formex veckan. Hon ska precis om jag gjort förr göra stora inköp. Då måste man vara på top, fokuserad, medveten och effektiv. SAMTIDIGT ska hon sköta webbshoppen, lägga upp alla nya produkter, ta hand om ordrar och mail. Annelie är en riktig super woman!!! Jag tror inte att man riktigt förstår HUR mycket jobb det faktiskt ligger bakom. Bara hennes nyhtebrev är som et heltidsjobb för en ”vanlig” människa! Annelie erbjöd mig att följa med. Om jag ville.

Jag sken upp som en sol, men ångrade mig bums! Jag känner att det är lite för tidigt för det. Jag är inte redo ännu. Jag klarar ärligt talat inte av att gå in och träffa alla min leverantörer och prata om konkursen. Vissa av leverantörerna känner jag mer än väl. Men det hjälper inte. Det blir som att dra bort sårskorpan från ett sår som försöker att läka. Eller som att hälla salt i ett öppet sår. Ja, du förstår nog min poäng. 

Dom allra flesta har hört av sig, tackat för att jag lämnade in konkursen utan leverantörs skulder. Även beklagat och visat sin omtanke. Skickat blommor, choklad och hälsingar! (Tack för det, underbara ni) Men jag klarar inte av det, inte än.

Så istället skickade jag ut mass sms & mail där jag lyckönskade alla med försäljning och mässdagar! Där jag skrev att vi får synas längre fram för att jag helt enkelt inte är mogen för det ännu… Så fick det bli i år.

Men ändå, ändå kunde jag inte låta bli att hålla mig uppdaterad genom Annelie, som varit mitt öga på mässan under hela veckan. ( Tack vännen! )

Just nu sitter Annelie och sammanställer alla sina ordrar. Jag vet det för att jag ringt och stört henne tre gånger idag! hehe! Hon jobbar dygnet runt, just nu. Jag menade verkligen DYGNET runt! (går och lägger sig 06:00, sover ett par timmar och sen upp igen. Men hon vet att denna tiden är intensiv och hon brinner verkligen för det hon gör!

IMG_8578

-Inspirerande, kloka, driftiga, omtänksamma, underbara kvinna! Jag är så stolt att få vara din vän! Tack iför att du är DU! <3

Just nu sitter hon med veckans nyhetsbrev och samtidigt försöker hon att få upp alla nyheter som är påväg hem och som även hunnit komma hem. Det kommer att blir en GRYM höst på inreda.com!  

Annelie har valt att stor satsa på bla, Odd Molly Home. Här kommer en bildbomb på liiite av allt kul som kommit hem och finns redo att shoppa online just nu. 

 

 

 

689-ODDMOLLY-5

689-oddmo689-oddmollykuddar 689-oddmolly4 689-oddmollyhanddukar 689-ODDMOLLY

Alltså hur mycket snyggt som helst! Jag älskar mina Odd Molly lakan, det känns som att sova på hotell! Kvalitet är outstanding! (Sture håller med)  För att inte tala om dessa morgonrockar! WOW! 

imageKika in alla nyheter på inreda.com HÄR men glöm inte att passa på att såna in allt som ligger på rea! När det är mycket nytt på igång så reas andra produkter ut, sånt som det kanske inte finns så många kvar av osv.. Så där kan du fynda bland märkesvarors till syndigt låga priser. Rean hittar du HÄR  <– <–

NU ska jag göra mig iordning. Jag ska strax em till Bobby & Jimi. Innan vi ska vIdare på Miss Universum. Idag har jag min första ”plugg lediga dag” =)

Vi hörs senare! Stor kram från mig & Sture!

PS: Sture har inte fått psykiska besvär eller men för livet av att vara med mig hos Plain Vanilla igår. Han mår bra, spinner som en motor. Sover just nu i soffan efter att han ätit en kycklingköttbulle. Sture är nöjd och cool. 

4 Komentarer

 1. Himmel vilken sötnos du har fått hem – stort grattis till Sture 😻
  Livet som kattägare är fantastiskt, för mig är min kisses spinnande den bästa terapin o trösten när jag inte mår bra! Tror bara det är bra att han får lite socialiseringsträning och följer med dig ibland 👍
  Ha en fortsatt bra dag, förresten blir så glad när jag hör att du verkligen har hittat rätt med din utbildning, det kommer förhoppningsvis mycket fint ur din omstart.
  Kram Anna

 2. Självklart har Sture inte fått psykiska besvär för han var med till P V men det är precis som flera tidigare har skrivit här. En katt är ingen hund och ska inte tas med överallt. De är enorma vanedjur och trivs bäst där de känner igen sig. Vissa har små revir (innekatter) och andra har större revir (utekatter) och det är där de trivs bäst. Särskilt nu när Sture precis kommit hem till dig så är detta superviktigt. Och ”besvären” kommer inte över en natt utan visar sig senare i en otrygg och nervös katt.
  Va nu rädd om söta fina Sture
  OBS! Inga pekpinnar, men eftersom jag älskar katter och alltid vill deras bästa så ville jag skriva detta.
  Kramar till er båda

 3. Hej My!
  Jobbigt med Ångest… Jag Vet!
  Rutiner och inte vara ensam och tänka är nog bästa medicinen men också ett sätt att slippa tänka och fly. Analysera och ha tid att känna efter för mycket ger Ångest.
  Fin och Go Sture ÄR!
  Lycka till med Allt!

 4. Haha… nä jag tror inte heller söta Sture fick psyk problem av att följa med ut och förresten, tycker dina bryn är jättesnygga.
  Fin vän du har i Annelie.
  Skönt med lite pluggfritt mellan varven.
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...