välkommen hem Sture <3

imageHej fina! Igår var en svacka för mig. Du kunde läsa om morgonen. Resten av dagen blev bättre. Jag var på gymmet, tränade rörlighet och teknik. Jag passade på att lägga mig nere vid sjön, sov som en stock i en timme. Guuuud vilket underbart väder! Man får passa på nu 😉 Pluggade, städade och försökte att “bara vara”.

på kvällen var det dags att hämta Sture. Jag körde till Grisslehamn och mötte upp Ulrika vid färjan där. Sture kommer från Åland. Här är vårt första möte 🙂 

imageimage imageDet tog 1.5timme till färjan och lika lång tid hem såklart.  Stura var hur cool som helst!  När jag lyfte in honom, och alla grejerna i lägenheten så öppnade jag buren så att han i sin egna takt skulle få komma ut. Han kom ut sorlet, kikade sig nyfiket omkring….. Uträttade sina behov på lådan på en gång. (Duktig kille) 

Strosade runt lite, nosade, lekte, utforskade. Han kände sig hemma direkt! Utan minsta tvekan så hoppade upp i sängen. image image imageSture har legat på mig, tätt omslingrad runt halsen hela natten! Jag lyfter bort honom… Han kommer tillbaka. Lilla sötnos! Hur gosig som helst! Jag kan knappt hålla mig tills Ludvig och Tezz också är hemma <3  

Nu ska jag försöka vakna till, göra kaffe och jogga en stund. Önskar dig en skön lördag <3 kramar

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (14)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *