Spontantripp till Visby! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina du! TACK för din omtanke och dina varm mail och kommentarer på förra inlägget….. <3

Nu är det ”pappa vecka” och jag saknar min Lilleman så fruktansvärt mycket!!! Sitter och tittar igenom bilder från förra veckan. Ludvig var SÅ stolt när ”det lossnade” hans simmade ca 3-5m UTAN puffar! Han var  verkligen, SÅ stolt, men jag var EXTREMT stolt! Att se hans stolthet och lycka i blicken! Det är kärlek i mamma hjärtat! <3 Ludvig ÄLSKAR att simma! Nu ska vi dock fortsätta öva och se till att han blir trygg och stark i vattnet! 

Hittade en riktigt rolig artikel om coola vattenland på  Allt För Föräldrar HÄR Vilken dröm för Lilleman! Det är någonting jag skulle vilja göra när mitt utreseförbud har tagits bort! Fram tills dess så får vi hålla oss på svensk mark!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHärliga bilder från förra veckans bus med Lilleman på stranden <3 Åhhhh vad jag saknar honom!!!!!!!

Igår var jag på en annan strand. I Timmernabben. Ett riktigt smultronställe!<3 Det var lite molnigt men ändå varmt… Vilket gjorde att det var väldigt lite folk nere på ”danskan”. (Stranden) 

Jag har sovit hos min väninna Louise nu ett par dagar. Igår jobbade hon hela dagen, så jag var med hennes man och tre små söta barn på stranden. Träffade även några andra vänner från ”gamla gänget” ifrån tonåren! mysigt och kul att prata om gamla minnen! Tänk vad fort åren går och vad mycket som hänt under dessa år! Helt otroligt!imageimageimageimageimage

Mysigt att vara på stranden….. Men känns lite ”naket” och konstigt med så många andra barn, när inte Lilleman är med. Det är som det är, när man har varannan vecka. Men Jag kommer aldrig riktigt tycka att det rätt! Jag är verkligen imponera över min väninna. Louise har tre barn, med några års mellanrum. Hon är egen företagare, med ett hus en trädgård och som alla andra en j*kla massa vardags projekt som hus och familj innebär. Hon är småbarnsförälder som jobbar extremt mycket…. Ändå lyckas hon få ihop livspusslet!

Vi satt uppe igår kväll ganska sent. Pratade gamla minnen, saker som hänt, och framtid. Hon har ju egentligen DET livet som jag vill ha. Familjelivet. Stabiliteten. Tryggheten i en familj. Hon är gift, med familj, hus, jobb och en underbar vardag. Våra liv ser helt olika ut idag. Det är riktiga kontraster!

Men vi har ändå samma relation. Det spelar ingen roll hur lång tid eller hur många år som går. Det kommer alltid att vara så. 

Vi har genom åren gjort en massa galenskap! Roliga minnen! =) imageNu ska jag dricka ur mitt morgonkaffe och ska strax lämna Timmernabben.

Jag styr nu bilen mot Åza. på sista tiden har dagarna gått upp och ner. Jag har varit väldigt folkskygg och selektiv med vilka jag orkat umgås med.

Min energi har lixom inte räckt till.

Vissa dagar har jag lämnat våren lilla ICA butik i sigtuna för att jag blivit stressad. Nu känns den biten bättre. Inte bra men på god väg. Min väninna Åza, övertalade mig att följa med henne till Gotland. Så idag åker vi över till Visby. Spontant, oplanerat och kul! Det känns faktiskt sjukt bra att göra något kul! Visby är vackert <3 Jag ska promenera, försöka träna lite…. Bara vara….. Vila och njuta..

Vi har båda en massa vänner som redan är där, som vi ska möta upp  <3

Vi bor hemma hos Åzas vän,så blir jag för folkskygg så är det bara att dra mig tillbaka 😉

Åza skrev ett väldigt fint blogginlägg igår. jag blev verkligen rörd, TACK Åza. Du kan också läsa hennes inlägg,  HÄRreceived_1108265062545320

 Nu ska jag försöka göra mig iordning och krama Louises ungar hej då! <3

kram fina du! Och tack för att du finns! /My Martens

10 Komentarer

 1. Bra att du har vänner som bryr sig och jättebra att de lyckats övertala dig för en ”avstickare”.
  Koppla nu bara av.

  Kramen // A-M

 2. Lite lustigt det där med smeknamn på barn, klart han är din Lilleman alltid och ganska gulligt på en liten kille. Tyvärr får smeknamnet hänga med upp i åren – jag är gift med en Lilleman på 55 år och jag försäkrar han är inte liten längre med sina 90 kg o lite öl mage 🙂
  Läser din blogg varje dag och ser hur du kämpar, har varit där själv med både km, skillsmässa,otrohet och tidsperioder, svarta hål o jävelskap men sedan många år är det historia.
  Det blir bra, låt det ta den tid det tar. Får det inte läka nu kommer det ifatt senare i livet vid någon annan motgång.
  Så var det för mig och till sist blev min räddning inläggning på sjukhus 1 mån för att verkligen på allvar förstå vikten av att bearbeta och inte fortsätta rusa på med nya projekt.
  Ta hand om dig fina människa!

 3. Härligt för dig! Njut så mycket du bara kan. Såg du Magnus Hedmans bild på Instagram häromdagen om vägen till ditt mål? Den ska jag bära med mig. Glöm inte att du är fantastisk! <3

 4. Har läst din blogg i över ett år men har aldrig kommenterat.Tycker du verkar vara en sån bra mamma och önskar jag själv vore en lika bra sådan.Tycker så oerhört synd om dig som kämpat och satsat så och så gick det så illa med ditt företag.Fattar inte att folk är så elaka men det är för att de inte mår bra själva och att de är avundsjuka på allt du åstadkommit men det vet jag att du vet själv.Lycka till i framtiden och jag vet också att du kommer gå starkare ur detta med din styrka och engagemang.Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...