Godmorgon! <3

image

Hej! Lilleman är verkligen i semester-mood. Vaken ganska sent, sover läääääänge. Honom går det ingen nöd på! <3

Nu när jag plötsligt har alldeles för mycket tid att spendera så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill ha förändringar! Då hela mitt liv förändrats från en dag till en annan så vill jag också göra förändringar, som jag själv kan påverka… Jag ÄR och kommer alltid vara ett kontroll freak! 

Jag ska nog vara hemma i eftermiddag och fixa lite, pyssla, rensa, och göra om lite. Jag SKA bädda sängen idag! (Skratt) se förra inlägget..

Det har ju varit ett kaos här hemma ett tag. Hmm, vi ska se vad vi kan hitta på.

Ludvig har en tegelstensvägg i sitt rum. Funderar på att tapetsera dom andra väggarna med någon kul tapet… Kanske ska vi måla om vardagsrums bordet. Jag är så galet trött på ek! Jag är SÅ trött på ek! Vill ha lite “slitna” ytor, grova träslag och lite industri känsla! Hmm, NÅGONTING MÅSTE jag hitta på! Vi får väl se bad min kreativa sida hittat på 😉

Här ser du mitt ena fönster i köket.

image

Jag älskar min lilla “konkurs kaktus” Jag “räddade två kaktusar som jag köpte till mig själv dagen innan konkursen, som minne…. Låter konstigt, men så är det!

Den här Lilla kaktusen ska gå växa och följa med mig genom livet….. Ge mig styrka, påminna mig, och samtidigt ge mig motivitation att ta mig framåt och uppnå mina mål, drömmar och visioner!

-jag ÄLSKAR min kaktus! 

Nu kaffe Och frukost… 

image

i samarbete med Allt För Föräldrar och Midbec vill jag tipsa om deras fina barntapeter, och vill man se mer av tapeterna kan man klicka HÄR: Jag hittade flera jag tyckte var fina.. 

midbec_bildspel4_0 everybody_bonjour_128711128713Vi hörs sen! Kramar / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Lotte

  Härligt att du “låter” piggare i ditt inlägg idag 🙂 Hoppas ni får en bra dag med skratt och mys! Här sitter jag standby eftersom våra hundar rymde för ett par timmar sen och vi som skulle varit ute i skogen och gått viltspår morr på den!!
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • GC

  Så bra att du känner för att pyssla i hemmet igen. Du börjar ta dig tillbaka nu ska du se. Den fina lilla kaktusen bär du nu med dig genom livet som en påminnelse att du klarar allt. Du och Ludvig är så lika och söta båda två. 🙂

 • Lena

  Vilket fint minne med kaktusen. Den kommer att växa o bli större o du kommer att växa i dina steg vidare i livet <3 blir glad att läsa ditt inlägg idag, men glöm inte att stanna upp i mellanåt. Kram

 • Christina

  Så glad att du verkar uppåt! Dagen igår gjorde nog susen. Hoppas det blir detsamma idag<3
  Du är på G, tjejen<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *