Energifylld & positiv! <3

image

Godmorgon! Frukostmys på Lidingö. Med Annelie efter en lång uppesittarkväll. Vi satt uppe halva natten, pratade, skrattade, funderade, bollade idéer och tankar. Pratade dåtid, nutid och framtid. Pratade jobb, privat och familj. Så mysigt! och SÅ välbehövligt! Som balsam för själen.  Idag känner jag mig utvilad.

Igår natt sov jag i stort sett INGENTING! Vilket gjorde att jag fick mer ångest, blev trött och slumrit på dagen. Men utan ro att kunna somna då heller. 

Men här hemma, efter våran mysiga kväll igår så hade jag inga problem att somna. Visst vi gick och la oss ganska sent, men det tog inte många sekunder efter att jag lagt huvudet på kudden brevid Lilleman som snarkade sött, tills jag somnade.  Vet inte varför, kanske är det det att man inte vaknar upp ensam. Att man har någon som ”fångar upp en” när morgonångesten slår till. Kanske att man ”ältat” problemen, både praktiska och känslomässiga,  att man bollat lösningar och framtidsplaner.  Kanske att man börjat landa mer och mer..

Annelie har som jag skrivit innan, samma erfarenheter så hon förstår mig på ett helt annat sätt än många andra. Det är SÅ skönt! 

Oavsett varför, När jag vaknade så kände jag mig utvilad och mycket mer harmonisk inombords.  jag känner att min entreprenörs hjärna arbetar för fullt…. och att energin sakta börjar komma tillbaka. 

För mig är det ganska svårt att förhålla mig till en vardag utan tider att passa. -Semester VAD är det?

 Det är svårt att vakna utan att veta riktigt vad man ska göra. Inget personalmöte  inga beställningar  ingen tid att passa. Jag har inte haft semester på sommaren i hela mitt vuxna liv.

Just precis just nu när man är mitt i konkursen med allt vad det innebär. Just nu så kan vi ute göra några större utsvävningar, det är alltså ingen semester för mig. Jag måste vara standby för konkursförvaltaren och invänta nästa steg. Det jag vet närmast är att jag på tisdag ska vara på plats vid visningen. i butiken, på Öland  

Usch hemska tanke bara att ens tänka tanken att behöva gå in bland alla mina döda växter i den numera kalla, och opersonliga lokalen. Svårt att behöva säga ”hej då” igen. Det är som att hälla salt rakt i ett öppet, irriterat, varigt sår.. MEN, det är först nästa vecka. Så det tar jag då.

Idag känner jag mig lite på G, sömnen, Annelie & Lidingö gjorde gott! Många tankar som snurrar på och en del idéer som behöver landa. Jag måste ju trots allt skapa mig en framtid, det gör ingen annan åt mig.

Men jag måste börja med att skaffa mig en vardag, en stabilitet, en trygghet och nya rutiner. Som att börja om på nytt lite gran.

Min positiva energi som jag just nu känner ska jag verkligen ta vara på. Vi har precis kommit hem till Sigtuna och jag och Ludvig ska för första gången sedan förra året åka till stranden. Ska bara stega upp lite ägg och göra matsäck =) 

 Många frågor om min klänning som jag även syndas i igår, Den kommer ifrån ester eleonora, du hittar den HÄRimage

image

image

 

image

Fiiiiina Annelie. Kloka, erfarna, genuina, driftiga människa! <3

Som hon har slitigt, i 17 år med sitt företag. Upp & ner. Framgång, motgång. Hon har vuxit sig starkare och har aldrig gett upp. DET inspirerar mig!  igår visade hon mig nyhetsbrevet innan hon skickade ut det. WOW vilket jobb, och vilken tid det ligger bakom!

Du hittar hennes sida HÄR om du är nyfiken på mer om vad hon sysslar med <3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu mot stranden… jag Lilleman och vovven Tezz. 

Stor kram från en ovanligt pigg My <3

 

18 Komentarer

 1. Skönt med kloka inspirerande vänner! Du kommer snart tillbaka My, när du landat i allt. Visst var du nära vän med Magdalena Graaf? Du skrev mycket på bloggen om att ni var som systrar, det verkade vara som din familj på ett fint sätt! Nu verkar ni inte ses, eller är det bara att du inte skriver om det på bloggen?
  Kram

  • Magdalena umgicks inte med sin syster .umgås inte med Mona eller my nu….kanske inte ligger hos My. Vi skiter i deras kompisskap utan peppar vara My nu tycker jag

 2. Helt underbart My! Annelie är en klippa på många sätt och vis. Också har du Lilleman och Tezz som ger dig kärlek i stor dos….
  Ta hand om er!
  Kram
  C

 3. Annelie verkar va en fin vän som ger dig bra energi o boost <3 härligt med sådana vänner ! Hoppas att ni har haft en skön dag på stranden.

 4. Första gången jag skriver här men har följt din blogg länge…
  Saknar dig & Magdalena Graaf…umgås ni inte längre??

  Kram & lycka till med allt

 5. My, som jag skrev till dig för en tid sedan. Livet är en ”berg-och-dal-bana”. Du kommer upp på toppen igen. Jag lovar! Fina du, du grejar detta. Det är i svåra tider man ser vilka som är sanna vänner. Det är lätt att hänga med och ha kul på toppen, men när det barkar rakt utför hoppar de flesta av. Och märkligt nog är det de man minst anar som hänger sig fast, är kvar, fångar upp.
  Kram Madde

 6. Bra MY, det är jättebra att du skriver av dig men du i bland kan det bli för mycket. Vi bloggläsare ÄR inte dina sanna äkta vänner, jag tycker tex att du verkar vara en kanonbra och framåt tjej men vem vet, om vi träffades kanske du skulle tycka genuint illa om mig? eller jag om dig? Nu är jag flera år äldre än dig och har lärt mig genom livserfarnhet där liknande saker som du har gått igenom och värre saker men även en massa bra saker. Jag är nu lite fundersam på om du älta detta med oss lite föööör mycket? Detta är inget du skulle välja att prata med någon om som du inte tycker om så TÄNK på vad du skriver. Det FINNS troll My, om någon vill vara elak så kan den tex.tycka att du är så ledsen så att det går ut över din söting och genom ett enda samtal så kan soc starta en utredning. Även om det inte är några som helst problem så är en sådan utredning det sista du behöver nu. Jag ber dig bara tänka efter lite om vad du skriver. Jag förstår att du har det skitjobbigt men en sak som jag VET funkar är ”fake it until you make it”. Ang.panikångest – KBT terapi det bästa som finns, det finns grupper här på nätet där hittar du tfn.nummer som du kan ringa dygnt runt. Prata med jourhavande präst eller diakonissa det behöver du inte vara religiös för att göra. Du ä sårbar nu och sårbara människor är enkla ”måltavlor”. Att du och kloka Magdalena är på kant med varandra behöver man kanske inte vara Einstein för att förstå. Mirka och Madde Imrud verkar bra de med 🙂 och henne du sov hos inatt o TanjaFylking. NU vill vi läsa lite roliga saker. Sminka dej, ta på dej nåt snyggt och gå ut med en kompis och drick vin, flörta, dansa GLÖM för en liten stund. MEGA KRAMEN

  • Hej Tess! Tack för att du tog dig tiden att skriva och dela med dig av dina tankar och åsikter. Men nu är det så att jag befinner mig i detta just nu. En djup lovkris som också drar med sig annat man har trängt undan genom åren. Nu kommer tröttheten av tio års extremt hårt arbete. Detta är en lifestyle blogg som handlar om mig, mitt liv och min vardag. Just nu mår jag som jag skriver. SKIT! Med upp och ner gångar. Det varierar från timme till timme. Det är två veckor sedan konkursen, det är OMÖJLIGT att resa mig upp från en dag till en annan. Men det går framåt. ”fake it until you make it” Är ALLT som jag INTE står för! Med ärlighet kommer man långt! Jag har en integritet och skriver inte allt.Jag ljuger inte. Men jag väljer att behålla en hel del för mig själv. Troll finns det gott om, många fler än vad man kan tro. Dina spekulationer får stå för dig! ”henne du sov hos inatt” Tanja Fylking.jag sov inte hos Tanja inatt?! VART fick de det ifrån? Madde & Mirka? Madde som öppet skriver att hon tar ”aktivt avstånd från mig” ?? Gå ut flirta, och dricka vin? Jag undrar om du överhuvudtaget har någon erfarenhet av ångest?! Att gå ut och dricka vin är nog det absolut SISTA jag skulle göra just nu. Jag kämpar för att ta mig igenom en dag i taget. Det är en utmaning att gå in i affären bland folk, att somna, att vakna, att äta…. Jag gör framsteg, och är målmedveten. Att dricka vin i mitt tillstånd rekommenderas INTE! Tack för omtanken men det var inte många rätt i dina spekulationer och åsikter. Även om jag såklart förutsätter att du menar väl. Mega kram tillbaka!

   • Jag skrev inte detta för att kritisera dig, absolut inte. Jag skrev nog otydligt för jag menar att du verkar ha fina vänner i henne du sov hos i natt OCH i Tanja Fylking. Jag vet mer om ångest speciellt panikångest än jag vill att någon ska behöva veta tyvärr, det var därför jag gav dig tips på snabba åtgärder om att det går att söka grupper här på nätet. Jag fick också PTSD antar att det är det du har och tog inte itu med det till slut kunde jag inte göra något utan att den där jävla maran kom som jag kallar ångesten, det blev förväntansångest eftersom ångesten är så jävlig och det spelar ingen roll vad någon säger när man är inne i det så tror man själv att man ska tappa det och bli tokig.
    Fake it until you make it var min terapeut som sa: INTE på det vis som du och även jag trodde det handlade om då hon sa det… utan LÅTSATS att du redan övervunnit det- dvs goda tankar eller som de säger på svenska ”SOM OM”. Vet även att det används i missbrukssammanhang under rehabilitering, det är en term.
    Jag är ledsen om jag skrev om Madde, jag brukar inte läsa hennes blogg faktiskt gjorde det då ni var i N.Y för jag brukar läsa Mirkas i bland. Och GIVETVIS så skriver du vad du vill i din blogg, det är ju jag som söker mig hit och det var väldigt förmätet av mig att tala om vad du ska skriva om. Jag ville väl men det blev fel så jag ber om ursäkt. MEN att göra sig fin och gå ut, du är en snygg tjej är inte FEL det är skönt att glömma en stund så DET står jag för eller jag står för allt jag skrev men det var förmodligen öppet för feltolkningar och fel från min sida. Hoppas du fick LITE klarhet i hur jag tänkte/tänker. Jag tycker du verkar vara en sjysst människa du har gjort rätt för dig i konkursen men för mig blev det lite förvånande, jag trodde faktiskt då jag läste din blogg att du var på gång att typ arrendera ut My´s blommor alt. sälja det för du hade så mycket att göra i Sthlm. Men det var MITT feltänk så därför blev det lite stort då du var så ledsen och att det var din livslina om du missförstår mig rätt. Nu törs jag inte skriva mer så det missförstås av dig. Ha en så bra natt som du kan och det finns hjälp mot ångest.

 7. fina fina du, hoppas verkligen att du snart hittar tillbaka men en sak är säker, sömn! Sömn är AO och maten, när man lider lite av depression och ångest. För dålig sömn triggar det hela så mycket mer.

  Jag tror på dig, jag vet att du klarar dig galant, du har grymma vänner runt omkring. Stor kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...