En riktig balsam-för-själen-dag! <3 Sommarens snyggaste hängmatta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina du! Idag har jag haft en sån där ”balsam-för-själen” dag! Bra start på dagen som du kunde läsa imorse.

Sen har jag verkligen haft Kvalitetstid med mitt hjärta. Nån frågade om jag inte har ett namn på Lilleman, jo det har jag. han heter Ludvig, men jag kallar honom Lilleman.

Jag har aldrig badat här ute i Sigtuna området. Jag vet vart en strand ligger ett par minuter bara ifrån där vi bor. Men jag vet också att den är knök-fullt med folk. Plus att jag ville ha hunden med mig… Så vi körde runt lite och försökte hitta ett litet smultron ställe. Det gjorde vi tillslut! Vi hittar en pytteliten strand där det inte var mycket folk och där jag kunde parkera bilen i skuggan och låta Tezz ligga i baggagen med luckan öppen =)  

Jag är så extremt folkskygg just nu. tycker det är JÄTTE jobbigt att träffa nya människor. Så därför smög jag in på badplatsen och la mig längst bort. Så långt borta ifrån alla andra jag kunde komma. Ludvig lekte och byggde sandslott, jag satt brevid och hejade på.  Vi somnade på stranden tillsammans på en filt. Sov bara en stund, men gud vilken skön känsla att kunna ta en siesta mitt på dagen…. Jag är verkligen super trött! Allting jag kämpat med kommer lixom ifatt nu. men jag försöker bara att låta tiden ha sin gång och vila så mycket jag kan…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svensk sommar när den är som bäst! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plötsligt dök det upp en livs levande zombie på stranden! hahaha! jag skrattade okontrollerat då han verkligen gick in i son roll och dessutom gick rakt upp på den sandfria filten och grisade ner både den och mig! Men även det skrattade vi åt! Vem vet, kanske ska det bli skådespelare av Lilleman när han blir stor. 

FullSizeRender OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA FullSizeRender

Sommarens snyggaste flip-flop hittar du HÄR Dessa är helt slutsålda men det finns en himla massa andra snyggingar på sommar-rea just nu! =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu ligger Ludvig och sover sött. Han var helt slut efter en heldag utomhus. Så söt, så vacker, så oförstörd…. <3 Både han och jag sover utan lakan just nu. Jag VET inte så fräscht, men jag har legat lite efter här hemma. Inte orkat med… När vi flyttade upp hit till Sigtuna så rensade jag och slängde en hel del av mina gamla grejer bla alla lakan. Jag köpte ett nytt sett till min och Ludvig säng. Så när jag tvättar brukar jag göra det i samband med att jag åker ner till Öland. Då sliter jag ur alla lakan, hänger upp dom på tork och bäddar rent när jag kommer hem igen. men nu råkade jag missfärga mina lakan tack vara Ludvigs röda tröja (SUCK!!!!!) Sen har jag inte fått tummen ur och köpt nya lakan.. Det har lixom inte varit i prioritet just nu!

Men imorse innan vi lämnade Lidingö så följde jag med Annelie till hennes showroom och gick loss! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hon hade flera olika alternativ på sängkläder, men jag fastande för UNDERBARA lakan ifrån Odd Molly Home. Visste du att Odd Molly hade heminredning och tillbehör? jag trodde ”bara” att dom hade kläder?Annelies blick när jag sa detta, DEN var oslagbar! Jag vet inte riktigt hur jag kunnat missa det, men det har jag hallfall gjort 😉 Bättre sent än aldrig!

 Jag blev helt kär i alla deras grejer, kuddar, påslakan, och en Hängmatta som är to-die-for!!! Sommarens SNYGGASTE hängmatta! Vilken kvalitet, och vilka detaljer! 

Kika in på Odd Molly grejerna HÄR 

IMG_7535

Detta var vad jag fick med mig hem idag. En påse gott och blandat…

Beiga detaljer, rosa detaljer, kuddar och lakan. MEN jag orkade inte bädda iordning sängen iallafall. Så som du ser på bilden ovan, så blir ännu en natt utan lakan….. ( skratt) jaja, men rom byggdes inte på en dag.Du får se lite av min ”piffning” här hemifrån imorgon… 

Beroende på väder imorgon så  tänkte jag nämligen fixa och pyssla hemma hela dagen. Det är också en typ av terapi och balsam för själen. Att få rensa, fixa och organisera upp… Jag kan dock inte släppa hängmattorna!

Jag vill ha en men vet inte vart jag ska göra av den! Hade jag bott något större så hade jag velat ha en rosa i all-rummet och en beige i Lillemans rum. VILKEN mysig läs hörna man kunde gjort!

oddmolly-hangmatta-porcelain oddmolly-hangmatta-blush oddmolly-hangmatta-porcelain-closeup

 

Trädgården här utanför mig är inte bara min, och jag är inte helt säker på att den skulle få vara ifred… Hmm, men jag ska fortsätta klura…. Kanske måste flytta för att få plats med den! Eller skaffa mig en man och ett länt-ställe som den kan få hänga på… hehe!  Hängmattan kan du kika närmare på  HÄR

Avslutar med en selfie i bilen påväg hem från stranden och en mega kram! Gonatt, sov så gott….

IMG_7709

15 Komentarer

  1. Va roligt att se så många fina bilder från eran dag. Strandbilderna ser så extra sköna ut. Fina saker du köpte på Annelies showroom. My lämna aldrig Tezz med blicken om hon är med er ute för folk stjäl hundar mer än dom stjäl andra saker. Hoppas du sover gott i natt. Kram.

  2. Vilken fin dag ni verkar ha haft och härligt med en sandig Lilleman på handduken och i famnen 😉 *not* men det som är så bra med barn är att DE lever i nuet. Jag har frågat mina barn om vad de minns om min stora jobbiga period (de är nyvuxna nu så det är enkelt att prata med dem om olika saker) en minns att jag sov mycket under en period så h*n måste mena då för jag låg mycket orkade inte ta itu med saker och ville sova tills allt var ”bra”. Och en minns ingenting att jag var annorlunda eller så *S* så jag hade väl inte så stort inflytande 😉 Men den kommer däremot i håg att jag satt i soffan och grät flera gånger men det var senare då jag var i en på och av relation för det stämmer in med vad soffan hade för färg och vilken årstid det var osv. Kram på dej och sov så gott då det är dags. btw utan lakan har hänt ett par gånger i mitt liv 😉 när man inte orkat, lakanen har inte torkat ännu för jag gör som dig i perioder kastar och då är jag skoningslös, kastar allt som är ”fult” litet hål på osv. Bäddat dubbelsängen med Disney lakan har jag också gjort, inte sååå inbjudande till annat än att få barnen att komma över på natten vilket de gjort ändå 😉

  3. Vi är säkert många som är glada och även lättade över att se dig glad igen. Idag fick jag pussmun väskan. Då tänkte jag på dig direkt och undrade hur du hade det.
    Väskan är jättefin.
    Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...