Härlig kväll hos Fylking <3 Strandbryggan, Better You & en blivande gentleman!

image

Godkväll! Klockan är nu snart 22:30 och jag sitter med en ansiktsmask på, en kopp te och lyssnar på Lilleman som snarkar sött. Vi har haft en super skön kväll. Efter jobbet hämtade jag Lilleman och åkte in till stan

(igen… börjar ana att logistiken kanske trots allt funkat bättre oka jag bosatt mig I stan istället för utanför… men men. ) Vi parkerade bilen länssmed Strandvägen och gick för att möta upp Tanja Fylking. Påläggen hittar Ludvig blommor, jag ser såklart att dessa blommor INTE är ifrån naturen utan bundna av en florist. Vi kikar oss omkring men ser ingen potentiell ägare till buketten. Jag vänder upp och ner på den och ser att snittytan är torr flera sentiment upp på stjälkarna…. Vilket då visar att den legat där ett par timmar. Lilleman tittar frågande på mig? vad väntar vi på, jag vill plocka blommorna och ge dom till Tanja. MEN SÖTNÖT! än finns det hopp, han kommer bli en riktig gentlemen =) -Eller? 😉 Eftersom att dom nåd kommer vissna och dö om dom ligger kvar mycket längre så tar vi med dom. Jag snittade om dom framme på strandbryggan innan han gav dom till Tanja <3 -Det är min pojk det 😉 #stoltmamma image

 

Jag köpte nyligen en riktigt bra kamera. med olika objektiv och en massa konstiga tillbehör. Jag har INTE hunnit gå kursen/utbildningen som följde. Tänker göra det i höst när allting lugnat ner sig… Men jag leker med den för fullt. Vissa bilder blir lite oklara och överexponerade, men många blir faktiskt riktigt bra=) Eller vad tycker du? Självklart kan jag inte jämföra med mina ”riktiga” fotografer jag jobbar med. Men för att vara en mamma som fotar på hobbynivå så börjar det ändå likna något…. -Övning ger färdighet! Om ett år är jet proffs, hehe!  imageimage

Lilleman är en riktig liten spexare framför kameran. Han älskar det =)  image

Premiär för mig på Strandbryggan för i år. Missade den ”riktiga” premiären som var förra veckan, men vi konstaterade att det var en lyckad premiär då solen sken och vädret var bra, gentemot tidigare år då det varit kallt, blåsigt och regnigt! Det där med hur väderberoende man är förstår jag mer än väl från My’s Blommor…. 

Men Strandbryggan för mig ÄR sommar feeling det!

Ägarinnorna är så härliga. Maten, stämningen och servicen är fantastisk! =)  Miljön atmosfären…. perfekt för en tjejkväll, dejt, eller som idag en nykter AW med kaffe till mig, jordgubbar och tranbärsjuice till barnen =) imageimageimage

Kika gira in och läs Tanjas blogg HÄR =)

image

Här ser ni ett ganska ”kallt” och över-exponerat ljus, vilket slår igenom på bilderna och gör dom kalla…. Men snart har jag fått kläm på det 😉 image

Min outfit: Klänning från JACKIE Ilse Jacobsen, Skor Af Klingberg ifrån Plainvanilla HÄR  Vi lämnade Strandbryggan och åkte hem till Tanja, där vi åt middag och satt på hennes mysiga uteplats…… Alltså Enskede är kraftigt underskatta! SÅ mysigt! Och MYCKET närmare stan!!!  imageimageimageimage

image

 

Imorgon flyger jag tiiiidigt till Kalmar/ Öland. Börjar dagen i butiken. Nästa STORA leverans ifrån Holland kommer!  Men från lunch så hittar du mig och Magnus på Hälsokraft i Kalmar =) Vi kommer presentera Better You produkterna närmare. HELT naturliga kosttillskott. Dessutom ger vi alla som kommer in i butiken 20% =)

OM du inte bor i kalmar området så hittar du deras hemsida HÄR Annars hoppas jag vi ses imorgon =)  

image 

Kram & Gonatt!

/ My Martens 

4 Komentarer

 1. Vilka fina bilder.
  Kan du inte fixa 20% rabatt till oss som inte kan komma till affären.
  Jag har köpt betakaroten kapslar som jag är jättenöjd med. Och är sugen på fitnesskapslar nu.
  Tack för att du är du….
  En stor inspiration.
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...