Du bara MÅSTE testa detta! <3

imageHej Fina! Hoppas att du har haft en fin dag! Vilket väder vi haft, både här uppe i Stockholm och nere på Öland. Sverige visar sig verkligen från sin bästa sida! HOPPAS verkligen att detta håller i sig och att vi får en oförglömlig sommar!

Nåväl, idag var jag hos min vän Bobby och gjorde en makeover. I min trendspaning för Hälsa & Fitness så lyfter jag fram hans nya hår kapslar. Superpair! Detta är kapslar som är bra för både hår, hud och naglar. Inte bara för oss kvinnor utan även för män! Detta låter ju nästan för bra för att vara sant… Som vanligt när jag ska testa nya grejer så är jag lite skeptisk innan motsatsen bevisat. Jag har testat detta nu i snart två månader och har REDAN märkt skillnad! Jag är grymt imponerad! Men inte bar jag har fått testa på detta, tan även många utav Bobbys vänner och även våra gemensamma som också intygar detta! Jag säger bara WOW!!!! Läs mer om nya SUPERHAIR och klicka hem det HÄR 1 burk kostar 399:- Det är värt varenda krona! DOM funkar! Du bara MÅSTE testa detta! Jag rekommenderar och tipsar gärna om grejer här inne, men bara för saker som jag kan stå för, och det kan jag verkligen =) my martens, bobby oduncu, super hair, my martens, extensions, better you, better you sverige, toupema belgal image

Vi gick till Fresco och åt en lunch innan vi skiljdes åt efter en heldag i frisörstolen där jag både tagit ur extensions, klippt, färgat och satt in nya extensions… Men inte samma som tidigare! Jag tar tacksamt emot råd och taktik ifrån Bobys sida om hur jag långsiktigt ska få ut mitt egna hår… 

my martens, bobby oduncu, super hair, my martens, extensions, better you, better you sverige, toupema belgal

image

Innan har jag haft keratin fästen. Under måååånga års tid. Men jag är trött på bieffekten på att det periodvis sliter på mitt egna hår. Jag har fastnat i ond cirkel… Så nu har jag gått över på tejphår, som är betydligt mer skonsamt för mitt egna hår. Dessutom mycket mer ekonomiskt då man kan flytta upp och återanvända det =) Märket vi använder heter Toupema Belgal. Inget nytt för Bobby, som använt det i många år. Men tejp metoden är nyare på marknaden och även där har jag många väninnor som gått över på det, vilket också bidraget till FANTASTISKT resultat! =)

image

Före & Efter. Mitt egna hår är i topparna EXTREMT slitet! Avbrutet och skadat! men i hårbotten där mitt nya friska hår börjat komma ut märker jag MARKANT skillnad bara på dessa två månader som jag ätit Superhair kapslarna! Så nu j*klar ska jag fortsätta med detta, i kombination med tejphåret och Bobbys magiska händer så ska jag få ordning på mitt egna barr! =) Fortsättning följer…. 

image

Tezz var också med på salongen…. hon trivdes som fisken i vattnet med att alla pratade, och gosade med henne.

imageimagePå eftermiddagen hämtade jag Ludvig hos sin Flickvän <3 Hihi! Japp, dom är ihop nu. Ludvig och Chilli =) SÅ söta. Chiliis mamma jobbar på Lillemans dagis och idag följde han med dom hem för att leka. SOM han tjatat om detta……. i flera veckor! i träffade dom på tivolit för två veckor sedan, då åkte vi karuseller och lekte där. Sen dess är han helt betuttad i henne <3 Hennes mamma berättade att dom sagt att dom var kära och nu ihop. Så gulligt! Första kärleken, det är stor det 😉 imageNu ligger Lilleman brevid mig och snarkar… Han somnade direkt efter kvällsmaten. Vi tog en lång prommis med Tezz igen. Längsmed strandpromenaden i det vackra vädret. Nu ska jag jobba en stund, sen kommer jag också att somna som en stock! Kram & Gonatt!

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...