Löpning, nya mål, nya möjligheter! New York, I’m ready! #StyleByMartens

imageGodmorgon!

Idag har jag träningsvärk from hell! Guuuuuuud vad mina ben och framförallt lår värker! MEN löpningen börjar ta form! Alltså min tidigare hat/kärlek väger tungt åt kärleken nu! Jag får en sån kick av att löpträna, av att prestera och känna ur både utveckling och teknik gör fantastiska frasteg!

 Jag har hittills inte klarat milen (utan att gå emellanåt) Men snart är jag där! Nu j*klar förbereder jag mig för tjejmilen i New York, och laddar för fullt för att klara av att springa milen. Nu lägger jag i den dör 6:e växeln och ger järnet!

Jag tävlar eller jämför mig inte med andra, jag utmanar mig själv och mina tidigare rekord! =) Springtime och New York, i’m ready! 😉 Eller snart iallafall 😉  imageOutfit Salming från topp till tå! Jag älskar färjan på JACKAN Som matchar med SKORNA  #StyleByMartens 

IMG_0079

Det ska bli så kul att få urtorsk och uppleva New York! =) Här ser ni hotellet som vi kommer att bo på….innan-loppet

 Nu ska Lilleman och jag ut till Ekerö, mysigt! Sen blir det Valborgs firande. Första gången i Sigtuna <3 Vad ska du göra? Berätta gärna…. Stor kram!image

 

/ My Martens

6 Komentarer

  1. Stanna kvar på Ekerö om du kan du missar inget hemma i Sigtuna brasan består av lite trävirke som dom ställer upp på en flotte ute i vattnet sen har lokala brandkåren lite fyrverkeri som dom bränner av sen är kvällen över. pS har det börjat blomma utan för dit fönster på andra sidan vägen det vill säga i klockbacken?? Robert

  2. Stanna kvar på Ekerö om du kan du missar inget hemma i Sigtuna brasan består av lite trävirke som dom ställer upp på en flotte ute i vattnet sen har lokala brandkåren lite fyrverkeri som dom bränner av sen är kvällen över. pS har det börjat blomma utan för dit fönster på andra sidan vägen det vill säga i klockbacken?? Robert

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...