TICKET TO LOVE- MTR Express <3

Många svenskar träffar kärleken på tåget
Enligt en undersökning gjord av tågoperatören MTR Express har 13% av svenskarna någon gång mött en främling på ett tåg som de sedan inlett en kärleksrelation med. Undersökningen visar också att 53% av männen och 47% av kvinnorna träffat någon de blivit attraherade av under en tågfärd. Ungefär lika många berättar att de har hånglat på ombord på ett tåg. 
Nästan 10% av de tillfrågade avslöjar också att de gått hela vägen ombord och att de därmed är medlemmar av 200 km/h-klubben, tågets motsvarighet till 10 000-metersklubben.
– Tåget har en särställning som romantiskt transportmedel. Flyg eller buss inte har samma effekt på folk, säger Per Nasfi, marknadschef MTR Express.
För att ännu fler svenskar ska få möjligheten träffa kärleken på tåget drar MTR Express nu igång Ticket to Love – en webbtv-serie i fem avsnitt där vi får följa Stockholmskillen Björn Hökmark, xx år, som gärna vill ha en flickvän i Göteborg, som han kan åka och hälsa på.
Många Göteborgstjejer har hört av sig och vill träffa Björn. Men vem väljer han? Vem blir till slut hans Göteborgskärlek?
Programledare för Ticket to Love är blogg- och poddprofilen Hanna Person, också känd som Hanapee. Kika in på webbserien HÄR 
DSC_4974

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...