17022016-MyMartens-HermanCaroan-046830138 17022016-MyMartens-HermanCaroan-046930089 17022016-MyMartens-HermanCaroan-047230029Hej Fina du!

Run with style! Alltså WOW säger jag åt Röhnisch nya kollektion #blackclover! Limited edition, först till kvar!

 Tightsen ger en smickrande figur för kroppen och har ett fantastiskt material! Jackan har en massa smarta funktioner, min favorit att den andas! Bästa kombon, snyggt & funktionellt! 

Kan ni förstå att på bara två veckors har snön försvunnit och det är år i luften. Knoppar på träden, små snödroppar som börjat växa upp. Helt otroligt egentligen! Jag älskar alla årstider, speciellt början på dom.. Nu kommer jag att varva inomhusträning med utomhusträning!IMG_5109Nu längtar man eter solen och den ”riktiga” värmen. Tror du att det kommer något bakslag med snö? kanske vid påsk… det är ju en klassiker…  Nu ska jag ut på en lååååång promenad i solen. Innan jag ska grotta ner mig i mailen och alla ”måsten”. Jag har också försökt få till en akut-tid för att färga min utväxt hos min väninna som har en salong här i Sigtuna- Jag håller tummarna för en återbudstid =)

Kram

/ My Martens

Posted in: Style by Martens
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.