Sluta kritisera mig som mamma!!! #StyleByMartens

17022016-MyMartens-HermanCaroan-045770250 17022016-MyMartens-HermanCaroan-046040046

Hej Fina! Hoppas allt är bra med dig <3

Jag Sitter just nu i bilen påväg upp från Öland! jag har sällskap och slipper köra själv… Därför kan jag blogga 😉 SÅ SKÖNT att slippa köra!

En heldag med jobb i butilen, fix med telefonen (min hat kraschat) väntar på en ny…

En mysig och bra start på dagen…

Vaknade hos Fredde och hans söta kids! det var ett tag sedan jag träffade dom.. Guuuud vad stora dom har blivit!?! Visst är det konstigt att det är på barnen man ser att åren går? Själv tycker jag inte att jag blivit äldre 😉 hehe! Sen en kaffe dejt med underbara Linda min vän sedan tio år. Hon är frisör och har en egen salong. Min butikschef var där imorse för att fixa håret så vi fick lite kvalitetstid alös tre <3 som sagt, en bra start på dagen!

Jag har tyvärr inga bilder Från butiken idag… trist! Men min kamera har också kraschat! MAXIMAL otur!!!!!!

MEN på fredag jobbar jag på Öland igen. Då ska jag ta massa bilder! Det har nämligen kommit in såååå mycket fint! Inredning, vårblommor, penséer M.m Dessutom är Mårbacka, pelargoner och Italienska kryddor påväg… lovar att visa det så fort jag kan 😉

Jag känner mig piggare. Jag är inte på topp men det går åt rätt håll!

Jag tog en långpromenad imorse längsmed vattnet och kikade ut över kalmarsund, vackert och rogivande!

Träningen avstår jag några dagar till… Jag är så rädd att bli sjuk igen, och jag känner i kroppen att jag inte är hundra!

Nästa vecka börjat vi flygpendla, TACK gode gud för det! 35-40 min flight V/s 6tim bil!

Personalen på macken i Norrköping, Nyköping och Södertälje börjar nämligen känna igen mig 😉 jag kan snart varenda gran längsmed vägen!

SLUTA KRITISERA MIG SOM MAMMA!!!!

En del av er har starka, och pågränsen till elaka påhopp gällande min situation, pendling och vårat upplägg med Ludvig. Jag får brutalt elaka påhopp, anklageöser och hot, både här och via mail! Inga sådana kommentarer publiceras!!! Dom går direkt till skräppost!

Några ord om hur jag ser på det. Jag sätter alltid Ludvig i första hand. Han mår bra, han älskar sitt nya dagis, han är en social, positiv liten kille som är stark och trygg i sig själv.

Han har två föräldrar som älskar honom och som båda två gör det bästa möjliga utav en situation som tyvärr är alldeles för vanlig idag! Vi har gått igenom en smutsig separation. En turbulent situation. Men har båda två valt att lägga all bitterhet, all ilska och alla personliga känslor som svek och sorg åt sidan! Vi ser bara till Ludvigs bästa och har därför en j*vligt bra relation efter omständigheterna! INGEN vinner nämligen på att vara bitter!!! hela sanningen om min flytt till Sigtuna / Sthlm kommer ni att få en dag. Inte nu. Men tro mig, jag har mina själ, och hade inte några alternativ. Så även i denna situationen så gör vi det bösta möjliga utav det. Det handlar sååååå mycket om inställningen! Man kan tycka att det är jobbig, svårt och omöjligt. Eller Så kan man tycka att en bilresa som många tycker är extremt påfrestande och jobbig istället kan vara ett minne för Ludvig i vuxen ålder att minnas, se tillbaka på och komma ihåg som ett ”äventyr”. En roadtripp där vi lekt, busat, hittat på tävlingar, sång-tävlingar, räkne lekar, stannat och haft picknick i skogen. En resa där vi spenderat 5-6 timmar i bilen med hundra procent kvalitetstid. Det blir vad man gör det till. Så ser det ut just nu, så koller det inte se ut för alltod…

Så snälla du som attackerar mig, skriv inte mer om detta!!!

Nu syftar jag inte på dig som ställer en fråga eller har en normal åsikt. Vi tycker inte alla lika, och det är HELT okay! Så du ska absolut inte ta åt dig <3

Jag syftar på dig som kritiserar mig som mamma och som vet vad som är bäst för Ludvig Och hotar och förtalar mig!

På dagens bilder ser ni veckans #StyleByMartens jag älskar denna outfit!!!

Livy Clear Jacket Röhnisch, Väska Bella Sport, Ebro tights,. Tihtsen har en ”wet-look” så bara är sååå rätt! Denna kollektion är ”limited edition” så med andra ord först till kvarn hos Röhnsich! Nu har jag några timmar kvar!

Vi hörs sen!

Bamse kram! <3 /My Martens

Foto Cred Herman Caroan

57 Komentarer

 1. Varför kritiserar de dig som mamma?
  Du är ju världens bästa för Ludde, likaså hans pappa.
  Men känner igen det där, tyvärr.
  Kramen // A-M

 2. Supersnygg och fräsch som alltid. Tråkigt med människor som tar sig rätten att kritisera, särskilt som vi andra, någorlunda normalbegåvade människor, ser all kärlek du lägger ner på din lille pojk. Vi tvekar aldrig att du älskar honom över allt annat och gör alltng för att just han skall må bra. Tänk på det när någon kritiserar dig!
  Stå på dig My och sköt om dig
  Kram
  //Berith

 3. Hej My!
  Jag beundrar Ert mod så. Att ni vågar dela med er av er själva och era liv så här trots all skit ni får. Det är ett under för mig att ni har en sån styrka att ni klarar av att hålla kritiken på någorlunda distans. Jag hade smält ihop till krossat glas!
  Jag beundrar också att du är en mamma som gör det bästa av situationen. Ingen jävel är perfekt och jag är så trött på allt hat som sprids.
  Oavsett anledning till din flytt så kräver det en otrolig styrka det med! Att lyfta rötterna och lämna.
  Vill bara skriva för att säga att jag är glad för att du klarar av det här jobbet för jag blir inspirerad av dig!!

 4. Du är grym! Ville bara säga det, rätt inställning till livet.. Och du, vem kan vara en bättre mamma till Ludvig än just Ludvigs mamma.
  All kärlek till dig ❤️

 5. Tycker det är hemskt och vidrigt för att inte nämna lågt och psykiskt instabilt att ens kommentera så mycket hat mot en person som man faktiskt inte ens vet vem hon är, inte alls känner henne eller ens vet något om hennes liv. Bara för att man bloggar betyder det inte att man blottat allt om ens liv och ens vardag på bloggen.
  Jag skriver knappt 1 % om mitt liv, om min vardag egentligen men folk tror väl säkert det. Det är ganska barnsligt att vara så hatiskt, som ett avundsjukt litet barn som inte orkar med att det svider så hemskt mycket i ögonen när andra mår bra, har det bra, löser sina liv så galant och på olika sätt, som har rätt inställning till livet och därmed finner lycka ändå. Det måste svida för jävligt mycket hos de stackars bittra jävlarna att de måste slänga ur sig en massa skit på fina dig.
  Klart att du är en bra mamma!! Du är den bästa L kan ha!!
  Stor kram, fortsätt vara du och kör bara på!

 6. Det är bra….stå på dig My!!! Själv är jag grymt impad av ALLT du hinner och gör!!! Både med jobb och din lille son.<3 Kram

 7. Usch vad trist att du ska behöva få hot och påhopp. Undrar om alla som skriver så skulle vilja bli synade och bemötta likadant. Det är alldeles för lätt att sitta bakom en skärm och skriva dynga. En STOR cyberkram får du här <3

 8. Varför kritiserar de dig som mamma?
  Du är ju världens bästa för Ludde, likaså hans pappa.
  Men känner igen det där, tyvärr.

  Kramen // A-M

 9. Supersnygg och fräsch som alltid. Tråkigt med människor som tar sig rätten att kritisera, särskilt som vi andra, någorlunda normalbegåvade människor, ser all kärlek du lägger ner på din lille pojk. Vi tvekar aldrig att du älskar honom över allt annat och gör alltng för att just han skall må bra. Tänk på det när någon kritiserar dig!
  Stå på dig My och sköt om dig
  Kram
  //Berith

 10. Hej My!
  Jag beundrar Ert mod så. Att ni vågar dela med er av er själva och era liv så här trots all skit ni får. Det är ett under för mig att ni har en sån styrka att ni klarar av att hålla kritiken på någorlunda distans. Jag hade smält ihop till krossat glas!

  Jag beundrar också att du är en mamma som gör det bästa av situationen. Ingen jävel är perfekt och jag är så trött på allt hat som sprids.

  Oavsett anledning till din flytt så kräver det en otrolig styrka det med! Att lyfta rötterna och lämna.

  Vill bara skriva för att säga att jag är glad för att du klarar av det här jobbet för jag blir inspirerad av dig!!

 11. Du är grym! Ville bara säga det, rätt inställning till livet.. Och du, vem kan vara en bättre mamma till Ludvig än just Ludvigs mamma.
  All kärlek till dig ❤️

 12. Tycker det är hemskt och vidrigt för att inte nämna lågt och psykiskt instabilt att ens kommentera så mycket hat mot en person som man faktiskt inte ens vet vem hon är, inte alls känner henne eller ens vet något om hennes liv. Bara för att man bloggar betyder det inte att man blottat allt om ens liv och ens vardag på bloggen.

  Jag skriver knappt 1 % om mitt liv, om min vardag egentligen men folk tror väl säkert det. Det är ganska barnsligt att vara så hatiskt, som ett avundsjukt litet barn som inte orkar med att det svider så hemskt mycket i ögonen när andra mår bra, har det bra, löser sina liv så galant och på olika sätt, som har rätt inställning till livet och därmed finner lycka ändå. Det måste svida för jävligt mycket hos de stackars bittra jävlarna att de måste slänga ur sig en massa skit på fina dig.

  Klart att du är en bra mamma!! Du är den bästa L kan ha!!
  Stor kram, fortsätt vara du och kör bara på!

 13. Det är bra….stå på dig My!!! Själv är jag grymt impad av ALLT du hinner och gör!!! Både med jobb och din lille son.<3 Kram

 14. Usch vad trist att du ska behöva få hot och påhopp. Undrar om alla som skriver så skulle vilja bli synade och bemötta likadant. Det är alldeles för lätt att sitta bakom en skärm och skriva dynga. En STOR cyberkram får du här <3

 15. Jag tror inte ett så litet barn ser det som ett äventyr när han blivit lite äldre. Som barn i den åldern är det ett ENORMT avstånd att föräldrarna bara bor i olika områden i samma stad. För dem är det två helt nya olika världar. Dom förstår inte avstånd eller tid på det sättet. Och att ta det som en flygresa gör det nog att avståndet känns ÄNNU längre trots att det tidsmässigt går mycket fortare. Som sagt, barn i den åldern förstår inte tid på det sättet. Jag hade ett tag min dotter varannan vecka mellan två orter 45 min m bil. Hon är idag vuxen och har berättat om den ångest hon hade då, vilket varken jag eller pappan såg en skymt av då. Men jag mådde så dåligt av situationen så jag lämnade allt, jobb, bostad ALLT och flyttade så vi bodde på samma ställe. Tog första lght som erbjöds o var arbetslös. Men jag visste att detta skulle ordna sig. Och vi bodde på samma ställe. Samma dagis/skola , kompisar mamma o pappa nära etc etc. Mitt absolut bästa beslut. Nu i efterhand då hon är vuxen minns hon pendlingstiden med en sån ångest o fasa. Men barn i den åldern visar det inte. Jag talade med en av Sveriges bästa barnpsykologer då och fick bla detta förklarat för mig. Och min pendling mellan orterna varade bara 7 månader men det är en evighet för ett barn. Talar nara om detta av egen erfarenhet. Hon kan än idag ha mardrömmar om den tiden fast hon såg o verkade vara världens lyckligaste då! Idag är hon 19 år och jag fattar vilka enorma sår detta hav henne.
  Allt gott. Ditt val.

   • Detta var en egenupplevd berättelse då min dotter bodde på två olika orter och hur det påverkade henne. Jag släppte allt mitt , karriär etc efter samtal med barnpsykolog
    Jenny Klefbom ovh flyttade TILL min dotter efter de råd hon gav och hur det kan sätta sig i äldre ålder. Det var mitt val. Hon var viktigare än alls pengar , karriär, b-kändis etc. Det lämnade jag. Men vi är alla olika o gör olika val!

  • Mitt mamma hjärta blir verkligen ledsen av att höra hur din dotter fart illa utav erat uppägg. Tråkigt <3 Hoppas att det gått över idag och att ni har en fin relation. Min son far inte illa utav det, vi har alla en tät och fin relation vilket jag är ENORMT tacksam för <3 Lycka till! Kram

   • My. Vi har alltid haft en jättetight relation hon o jag. Mer än hon o pappan. Tiden då vi bodde på olika orter var det INGEN som såg annat än ett enormt tryggt lyckligt barn. Varken vi föräldrar , personal , vänner, bekanta, kurator. Ingen. Hon var så lycklig. Men nu är hon vuxen och har kunnat sätta ord på den tiden. Därför är jag så enormt lycklig att det vart en så kort tid och att HON vet att jag flyttade till o inte ifrån. Det har hon sagt idag att det förändrade hela situationen. Jag flyttade inte ifrån ! Idag är hon hon en trygg framgångsrik tjej som står på egna ben men vi har ff lika tight kontakt som alltid. Det har varit hon o jag lixom ända sen hon föddes. Men ff idag när jag tänker tillbaka på de månader vi bodde på olika orter med knappa timmen med bil får jag så dåligt samvete och skulle ALDRIG göra om det. Men som sagt , du har säkert dina skäl och jag hoppas att dessa inte har med jobb o karriär att göra. Det enda jag ser som en anledning att du flyttat o flängt är att pappan också är på väg att flytta till närheten av Sigtuna!

   • Märkligt att du inte vill publicera min senaste kommentar där jag beskriver hur tights vi är o alltid varit och att just min dotter inte tagit skada eftersom jag gjorde tvärtom, flyttade TILL o inte IFRÅN. Så du behöver absolut inte ha ont i ditt mammahjärta för vår skull. Men mitt mammahjärta värker för dig o din situation. Om det nu inte är som jag hoppas att pappan också ska flytta till Sigtunas närhet ! Jag antar att du inte kommer lägga upp den här kommentaren heller då du nu vet att det inte är synd om mig eller min framgångsrika dotter.

  • Cia, jag förstår dina tankar och att Du vill dela med Dig av Din erfarenhet. Men alla familjer och människor är olika och det som är rätt för några är inte det för andra.
   När det gäller fostran av mina barn har jag alltid gått på min egen känsla av vad som är rätt för oss. Jag kunde och kan fortfarande lyssna på och ta in andras åsikter men till slut är det jag och min familj som ska leva med de beslut vi gör. Jag har alltid känt att om jag inte gör det jag innerst inne vill och tror blir bra, utan gör vad andra tycker och om det valet inte blir bra, så hade jag klandrat mig själv att jag trodde mer på andra än på mig själv. Det kan bli fel val även om man går på sin magkänsla men då har jag i alla fall gjort det valet som jag trodde skulle bli bäst. Jag tror My gör det hon känner blir bäst för deras situation just nu. Det verkar dessutom som om hon jobbar hårt för att det ska bli bra för henne och Ludvig.

 16. Hej Mt. Så glad å se att du börjar komma tillbaka från din sjukdom . Ta det bara försiktig å se till å vara ute i friska luften så mkt det bara går. Testa å bokstaven immunförsvaret med affärssystem. Du är en toppen mamma å ni gör erat bästa för eran son. Så folk ska sluta prata akut om dig. Styrketräna från sissi

 17. Hej My
  Skönt att du är på benen igen.
  En fråga ang ditt hår.
  Är det självlockigt eller får du hålla på att fixa det? I vilket fall som är det himla fint. Är inte det minsta avundsjuk på lockar…not!! Önskar jag hade tillstymmelse till böj på mitt spiiiikraka hår.

 18. Jag tror inte ett så litet barn ser det som ett äventyr när han blivit lite äldre. Som barn i den åldern är det ett ENORMT avstånd att föräldrarna bara bor i olika områden i samma stad. För dem är det två helt nya olika världar. Dom förstår inte avstånd eller tid på det sättet. Och att ta det som en flygresa gör det nog att avståndet känns ÄNNU längre trots att det tidsmässigt går mycket fortare. Som sagt, barn i den åldern förstår inte tid på det sättet. Jag hade ett tag min dotter varannan vecka mellan två orter 45 min m bil. Hon är idag vuxen och har berättat om den ångest hon hade då, vilket varken jag eller pappan såg en skymt av då. Men jag mådde så dåligt av situationen så jag lämnade allt, jobb, bostad ALLT och flyttade så vi bodde på samma ställe. Tog första lght som erbjöds o var arbetslös. Men jag visste att detta skulle ordna sig. Och vi bodde på samma ställe. Samma dagis/skola , kompisar mamma o pappa nära etc etc. Mitt absolut bästa beslut. Nu i efterhand då hon är vuxen minns hon pendlingstiden med en sån ångest o fasa. Men barn i den åldern visar det inte. Jag talade med en av Sveriges bästa barnpsykologer då och fick bla detta förklarat för mig. Och min pendling mellan orterna varade bara 7 månader men det är en evighet för ett barn. Talar nara om detta av egen erfarenhet. Hon kan än idag ha mardrömmar om den tiden fast hon såg o verkade vara världens lyckligaste då! Idag är hon 19 år och jag fattar vilka enorma sår detta hav henne.

  Allt gott. Ditt val.

   • Detta var en egenupplevd berättelse då min dotter bodde på två olika orter och hur det påverkade henne. Jag släppte allt mitt , karriär etc efter samtal med barnpsykolog
    Jenny Klefbom ovh flyttade TILL min dotter efter de råd hon gav och hur det kan sätta sig i äldre ålder. Det var mitt val. Hon var viktigare än alls pengar , karriär, b-kändis etc. Det lämnade jag. Men vi är alla olika o gör olika val!

  • Mitt mamma hjärta blir verkligen ledsen av att höra hur din dotter fart illa utav erat uppägg. Tråkigt <3 Hoppas att det gått över idag och att ni har en fin relation. Min son far inte illa utav det, vi har alla en tät och fin relation vilket jag är ENORMT tacksam för <3 Lycka till! Kram

   • My. Vi har alltid haft en jättetight relation hon o jag. Mer än hon o pappan. Tiden då vi bodde på olika orter var det INGEN som såg annat än ett enormt tryggt lyckligt barn. Varken vi föräldrar , personal , vänner, bekanta, kurator. Ingen. Hon var så lycklig. Men nu är hon vuxen och har kunnat sätta ord på den tiden. Därför är jag så enormt lycklig att det vart en så kort tid och att HON vet att jag flyttade till o inte ifrån. Det har hon sagt idag att det förändrade hela situationen. Jag flyttade inte ifrån ! Idag är hon hon en trygg framgångsrik tjej som står på egna ben men vi har ff lika tight kontakt som alltid. Det har varit hon o jag lixom ända sen hon föddes. Men ff idag när jag tänker tillbaka på de månader vi bodde på olika orter med knappa timmen med bil får jag så dåligt samvete och skulle ALDRIG göra om det. Men som sagt , du har säkert dina skäl och jag hoppas att dessa inte har med jobb o karriär att göra. Det enda jag ser som en anledning att du flyttat o flängt är att pappan också är på väg att flytta till närheten av Sigtuna!

   • Märkligt att du inte vill publicera min senaste kommentar där jag beskriver hur tights vi är o alltid varit och att just min dotter inte tagit skada eftersom jag gjorde tvärtom, flyttade TILL o inte IFRÅN. Så du behöver absolut inte ha ont i ditt mammahjärta för vår skull. Men mitt mammahjärta värker för dig o din situation. Om det nu inte är som jag hoppas att pappan också ska flytta till Sigtunas närhet ! Jag antar att du inte kommer lägga upp den här kommentaren heller då du nu vet att det inte är synd om mig eller min framgångsrika dotter.

  • Cia, jag förstår dina tankar och att Du vill dela med Dig av Din erfarenhet. Men alla familjer och människor är olika och det som är rätt för några är inte det för andra.
   När det gäller fostran av mina barn har jag alltid gått på min egen känsla av vad som är rätt för oss. Jag kunde och kan fortfarande lyssna på och ta in andras åsikter men till slut är det jag och min familj som ska leva med de beslut vi gör. Jag har alltid känt att om jag inte gör det jag innerst inne vill och tror blir bra, utan gör vad andra tycker och om det valet inte blir bra, så hade jag klandrat mig själv att jag trodde mer på andra än på mig själv. Det kan bli fel val även om man går på sin magkänsla men då har jag i alla fall gjort det valet som jag trodde skulle bli bäst. Jag tror My gör det hon känner blir bäst för deras situation just nu. Det verkar dessutom som om hon jobbar hårt för att det ska bli bra för henne och Ludvig.

 19. Hej Mt. Så glad å se att du börjar komma tillbaka från din sjukdom . Ta det bara försiktig å se till å vara ute i friska luften så mkt det bara går. Testa å bokstaven immunförsvaret med affärssystem. Du är en toppen mamma å ni gör erat bästa för eran son. Så folk ska sluta prata akut om dig. Styrketräna från sissi

 20. Hej My

  Skönt att du är på benen igen.
  En fråga ang ditt hår.
  Är det självlockigt eller får du hålla på att fixa det? I vilket fall som är det himla fint. Är inte det minsta avundsjuk på lockar…not!! Önskar jag hade tillstymmelse till böj på mitt spiiiikraka hår.

 21. Hej.
  Läst din blogg några år nu och tycker det är intressant och rolig läsning. Spännande att följa ditt liv. Lyssna inte på de som skriver skit till dig. Vad vet de egentligen och hur eller de själva? Att de ens orkar bry sig och lägga ner tid att maila till dig och berätta hur illa de tycker om dig säger ett och annat ompersoneran i fråga. Bittra mäniskor som borde se över sitt eget liv istället.
  Tycker du verkar slå knut på dig själv för att få till det absolut bästa flytet för dig och din son. Ni verkarha det mysigt tycker jag så fortsätt som du gör idag.
  Lycka till med träning och hoppas du återfår mera krafter snart.
  Kram en trogen läsare.

 22. Hej My igen. Det kom in massa med konstiga ord blir så ibland. Det med affärsystem det skulle stå boosta ditt immunförsvar med ingefärashot. Kram sissi

 23. Skulle tro att den som kommer med hot, hat och anklagelser inte har det så bra själv i sitt liv. Du vet att Du är en bra mamma för din son så låt ingen missunnsam människa försöka förstöra för dig.

 24. Hej Fina!
  Dom äe avundsjuka,elaka,missunnsamma små människor.
  Som slår där dom vet det tar hårdast.
  Försök slå bort det , dom är inte värda din tid!!!!
  Så klart gör ni det bästa ni kan för erat barn,alltid <3

 25. Hej.
  Läst din blogg några år nu och tycker det är intressant och rolig läsning. Spännande att följa ditt liv. Lyssna inte på de som skriver skit till dig. Vad vet de egentligen och hur eller de själva? Att de ens orkar bry sig och lägga ner tid att maila till dig och berätta hur illa de tycker om dig säger ett och annat ompersoneran i fråga. Bittra mäniskor som borde se över sitt eget liv istället.
  Tycker du verkar slå knut på dig själv för att få till det absolut bästa flytet för dig och din son. Ni verkarha det mysigt tycker jag så fortsätt som du gör idag.
  Lycka till med träning och hoppas du återfår mera krafter snart.
  Kram en trogen läsare.

 26. Hej My igen. Det kom in massa med konstiga ord blir så ibland. Det med affärsystem det skulle stå boosta ditt immunförsvar med ingefärashot. Kram sissi

 27. Skulle tro att den som kommer med hot, hat och anklagelser inte har det så bra själv i sitt liv. Du vet att Du är en bra mamma för din son så låt ingen missunnsam människa försöka förstöra för dig.

 28. Begriper inte varför vissa ska attackera och förtala dig som mamma. Det säger mer om de individerna än om dig. Bra att eländet går direkt till skräpkorgen för det är just inget annat än skräp. Jag är imponerad av dig som mamma och som kvinna. Du kämpar på no matter what och sätter alltid ditt barn först. Det syns på din son att han är en lycklig välmående unge! <3

 29. Hej Fina!
  Dom äe avundsjuka,elaka,missunnsamma små människor.
  Som slår där dom vet det tar hårdast.
  Försök slå bort det , dom är inte värda din tid!!!!
  Så klart gör ni det bästa ni kan för erat barn,alltid <3

 30. Begriper inte varför vissa ska attackera och förtala dig som mamma. Det säger mer om de individerna än om dig. Bra att eländet går direkt till skräpkorgen för det är just inget annat än skräp. Jag är imponerad av dig som mamma och som kvinna. Du kämpar på no matter what och sätter alltid ditt barn först. Det syns på din son att han är en lycklig välmående unge! <3

 31. Tyvärr så finns det för många människor som tror att det dom tycker och tänker är det enda rätta. Det finns liksom bara en borderlinesida. SVART/VITT. Antingen är det så eller så är det inte så. Oftast är det barn som vuxit upp utan närvarande föräldrar, där föräldrarna sätter pengar och status före empati, sympati och medmänsklighet som måste hävda sig och skriva elaka saker. Det får dom att bli något, att synas och vara. Hade deras föräldrar bara några gånger sett sina barn, gett dom en kram, en godnattpuss, läst en saga, lekt med dom så hade världen sett annorlunda ut idag.
  Vi har för sjutton bara ett liv och det är kort. Gör något bättre av det än var bitter. Hur man än haft det, hur det än varit, så kan man ändra på allt till det bättre. Börja med att tyck att andra också har rätt och att rätt kan vara på många sätt. Det här är till er som hoppar på, mobbar och bär er allmänt tragiskt åt. För just tragiskt är vad det är.

 32. Tyvärr så finns det för många människor som tror att det dom tycker och tänker är det enda rätta. Det finns liksom bara en borderlinesida. SVART/VITT. Antingen är det så eller så är det inte så. Oftast är det barn som vuxit upp utan närvarande föräldrar, där föräldrarna sätter pengar och status före empati, sympati och medmänsklighet som måste hävda sig och skriva elaka saker. Det får dom att bli något, att synas och vara. Hade deras föräldrar bara några gånger sett sina barn, gett dom en kram, en godnattpuss, läst en saga, lekt med dom så hade världen sett annorlunda ut idag.

  Vi har för sjutton bara ett liv och det är kort. Gör något bättre av det än var bitter. Hur man än haft det, hur det än varit, så kan man ändra på allt till det bättre. Börja med att tyck att andra också har rätt och att rätt kan vara på många sätt. Det här är till er som hoppar på, mobbar och bär er allmänt tragiskt åt. För just tragiskt är vad det är.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...