Underbar dag! Middag, promenader, vänner <3

image

Hej fina du!

Hur har du ”firat” alla hjärtans dag? 

Vi har bara tagit det lugnt, umgåtts, promenerat, ätit middag… Söndags mys helt enkelt!

Ett besök på Sjöhistoriska museet! Så kul! Hit måste jag verkligen ta Ludvig snart… guuuud vad jag saknar Lilleman <3

image

Men imorgon börjar mamma-veckan. Då kör jag ner till Öland och jobbar i butiken innan jag hämtar honom och tar med honom hem <3 imageimage imageimage

En promenad i vinterkylan… Filip & Maggan frågade mig om det var kallt ute.  -Nä svarade jag, inte als. Hoppsan! Det var en kraftig felbedömning! Svinkallt!!! Så det blev ingen långpromenad utomhus som det var tänkt!

Vi hälsade även på Isac… Vi la några vackra röda rosor till honom. Vackert, fridfullt och sorgset. 

Åhhhh! Älskade Isak!

Magdalena är den starkaste människa jag känner…

Det gör så ont att se smärtan som aldrig kommer att försvinna… <3

imageimage imageimageSå saknad! <3

Vi avslutade dagen med en mysig middag på en väldigt charmig liten Italiensk resturang, som heter Trattoria Montarani! Trevlig personal, charmig lokal, suuuuper god mat! image imageimage imageimageimageNu har vi kommit hem efter middagen, liiiiite för mätta! Men så nöjda! 🙂

image

En kaffe med Stefan som är i Sverige några dagar 🙂  Mumin ville såklart ha en bild på racing legenden.. image imageNu en lugn kväll I soffan… Kl 21:00 börjar en romanstisk film ”Valentine day” tror jag den heter. Sen blir det tidigt i säng gör min del, kl 05:00 kör jag mot Öland! Hoppas att din dag har varit lika bra som min <3

Stor kram /My Martens

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...