NYÅRSLÖFTEN! Mannen i mitt liv <3

image

hej fina du!

Nytt år nya möjligheter! Jag gillar årskiftet! Jag ser det alltid som en nystart! Det känns fräscht på något sätt… Vi går mot ljusare tider, våren kommer snart…

Vi har ett helt NYTT ÅR framför oss. Det är bara att greppa det och ta vara på det på bästa sätt!

-Klyschigt men Sant! 😉  

Har du skrivit några nyårslöften? Berätta gärna 🙂

Jag själv har gjort en hel lista, realistiska saker. Tex, delmål och långsiktiga mål i mina företag, samma sak med träningen, delmål (midsommar) lånsiktigt mål nästa nyår, kosten fortsätter jag att förbättra! Bort med energi tjuvar (en tydlig strategi för det), kärleken…. jag lär av mina misstag och går vidare 😉 Jag ångrar INGENTING som jag gjort, men vet vad jag ska göra annorlunda! Storsatsning på gång för My’s Blommor, som firar 10-års jubilemum! DET är galet! Vad sjutton tog dom åren vägen??? -haha!

Hur var din nyårsafton? Jag tog det lugnt… Var hemma hos Mikaela med hennes barn. Nyårsklänningarna på, sedan mjukiskläder i soffan, Bingolotto, godis, chips, äppel paj, m.m

imageimage

Lilleman fick stå för dansandet, mamma satte inte klackarna i taket 😉 imageimagevi åt en lugn mysig middag med HUR (liiiite för mycket somvanlit, vi gjorde middag för ca12 vuxnapersoner!haha) mycket gott som helst! image

som sagt, direlt efter middagen blev det mjukiskläder på!

image image Om du inte redan visste detta…… Detta är min stora kärlek! Denna enda mannen som just nu finns i mitt liv, och den enda Varelsen jag skulle kunna gå genom eld, på vatten och resa till månen fram och tillbaka för! 

image

 

Idag vaknade vi sent…. Vi har byggt ihop julklapps, lego, pirat skepp m.m VARJE PR svär jag åt mig sjÄlv! -VARFÖR köper jag lego som jag sjölv måste vara me soch bygGa?! Jo, för att HAN ÄlSKAR det! Så större delen har gått åt att sitta med ritningar, och bygga.. -hehe! Nu ska jag försöka packa upp åtminstone 7 flyttkartonger, och ALLA kassar! Sen åker vi till Uppsala och äter en middag hos Jessica & Tobias! En mysig dag helt enkelt 😉 kram på dig! /My Martens

 

11 Komentarer

  1. Gott Nytt År på dig och din underbara kavaljer! Blev chockad över ditt inlägg om händelsen på Essingeleden, så fort kan det gå mellan liv och död. Din skyddsängel hann med den här gången och det är bara så härligt. Önskar dig och Lilleman ett vidunderligt 2016!

  2. Realistiska mål….så jag tänker inte lova mig något förren jag är klar med utbildningen. Plugga är prio ett och sedan får de andra dagarna fylla sig själva.

  3. Lillema LIllema Lilleman Lilleman…….. Har han nåt namn? Det låter dumt att upprepa lilleman ständigt.

    sen undrar vi hur du får till den där looken du alltid har på bild. Där du tittar lite under lugg. Du ser likadan ut på alla bilder. Så tillgjord o inte ens fint o charmig

  4. Vaddå dumt att prata för andra??? Vi frågar! Läs själv dina inlägg där Lilleman inte har ett namn och frågan löd varför du lägger dig till med samma look på varenda bild? Du ser bättre ut när du INTE poserar i en o samma ställning o blick på vareviga bild. Du märker det nog inte själv, lillemanupprepningarna o den märkliga looken.

    • Du skrev ”vi” fast du är EN person som skriver 😉 det var min poäng! Jag har ett smeknamn på min som, det är just Lilleman. Jag har även ett smeknamn på min hund, tycker du att det är konstigt på något sätt? Den märkliga looken, du påpekar är mitt utseende, vilket också varierar sig, jag lägger upp spontana bilder, sminkade, osminkade, med kamera, med mobil.. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att mitt utseende stör/irriterar dig! Men vet du.. Det är ditt problem, inte mitt… 😉 ha en skön dag!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...