Tillbaka på häst ryggen efter måååånga år! <3

image   Hej! Vilken grej! Cassio Hotel ordnade så att vi fick rida ut med hästar… Detta är ett nytt sätt att utforska Thailand och dess underbara miljöer!imageJag har varit här flera gånger innan, då med Ludvigs pappa. När vi var här så var vi så ”turistiga” bodde, åt och gjorde allt på hotellet. Nu Dom här dagarna innan vi intar Titan Fitness och börjar träna dygnet runt så ska vi passa på ett se/göra så mycket som möjligt! 🙂 Inte ”bara” ligga vid poolen, utan utforska och uppleva så mycket som möjligt.imageimagedet här med Thailändska el-lösningar är helt klart en historia för sig! -Hahaha! Det surrar, fräser, väsnas och slår gnistor, INGEN reagerar på detta! Hmm…imageNågot vackrare miljö och utsikt på stranden…imageimageAnnica <3imageimageen lycklig fru-Fylking på sin häst 🙂 kika in på hennes blogg ( HÄR) för fler bilder och uppdateringar här nerifrån.image Jag har inte suttit i sadeln på många år, det har lixom inte ”funnits tid” (jag har inte vågat, utan har varit hysteriskt rädd) Men nu fanns tiden, och tro mig…

-Det var magiskt!

Den där fall-olyckan för mååååånga år sedan är inte längre ett hinder!  Även Marcello vågade sig upp, trots mindre hästvana 🙂

imageimagepåvägen tillbaka passerade vi dessa djungel-liknande delar, såååå fint! -Grönt ÄR skönt! 😉image

Tillbaka i stallet så kunde vi se att hästarna faktiskt har det riktigt bra. Tyvärr har jag tidigare sett hur illa vissa elefanter blir behandlade. Det är bla det värsta jag vet!!! Så med en lättnad såg vi på när höstarna böev av-svalkade, tvättade, matade, klappade och verkligen fick en genuin dos av kärlek! -UNDERBART!imageNu ska jag krama kudden… Jag skulle vilja lägga upp bilder då jag och Pischa Tiiiidigt lämnade hotellet för att ta oss till andra sidan av Phuket. Vi körde vespa HELA vägen tillbaka. Sååååå fantastiskt! Bilder och skoj från det och premiär träningen på Titan Fitness får du senare.. Det tar nämligen hundra är att ladda upp bilder just nu (kasst wifi) Puss & Gonatt! Från en lätt grisröd, trött My som kommer att vakna med världens träningsvärk efter båse ridning, hinderbana och mördarpass 😉 /My Martens

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...