Fina Vickan <3

image

 

Hej fina!

Tusen tack för alla gratulationer till utmärkelsen Årets Florist! <3

Nu ska en trött tjej krama kudden… Det tar på krafterna att flytta och pendla!

Vi bilade ner idag, jag lämnade Lilleman hos Dagmaman och försökte att verka ”oberörd” kramade om, pussade lite extra och sa att jag älskar honom! Men Gud så blödig man är! Tårarna strömmade påvägen till bilen! Vi har så mycket härligt framför oss. sista delen av flytten, inskolning, jul och nyår ska jag planera med hans pappa imorgon. Men ändå. Två veckor är lååååång tid! Det här med att vara varannan vecka förälder är skit!!! 

Ibilen påväg till butiken var det bara att torka bort tårarna, nypa mig i kinderna och kliva in på My’s Blommor med ett leende och positiv energi.

Butiken ser fantastisk ut! Många nyheter och nya leverantörer gör att butiken äntligen börjar ta den form jag vill att den ska ha. Rom byggdes inte på en dag, MEN sakta men säkert växer den fram och utvecklas åt rätt håll…

Mina medarbetare är grymma!

Nu vill jag ge extra cred till en utav dom. jag anställde för drygt ett år sedan en tjej som var väldigt ung och framåt. Inte jätte erfaren men driven! Jag såg potentialen och bestämde mig för att satsa på henne…

Nu drygt ett år senare så har hon vuxit med ansvaret, gått från en halvblyg lite smått osäker tjej, till en självsäke, trygg och väldigt medveten tjej. Hon har blivit min förlängda arm, min högra hand, min VÄN. Denna tjejen kom in under allt annat än ”normala förhållanden”. Förutom detta så har mammaledigheterna avlöst varandra, ny personal upplärning osv. En lager-tömning, en omstrukturering utav bolaget då vi minimerat lagret och släppt in Kakelcenter i våra lokaler. (Vi har INTE minskat sortiment, eller försöjnings yta, bara flyttat runt allting) Telefonsamtal från nyfikna journalister, påhopp från människor med förutfattade meningar om mig, nyfikna frågor om mitt privatliv, osv….  Till och med DET hanterar hon på ett proffsigt och utmärkt sätt! Denn tjejen brinner för service, trivsel och all andras bästa <3 Hon jobbar flitigt mot nya mål och ger sig inte på vägen…

Detta året har varit ett kontrollerat kaos! Trots detta och mycket annat så har vi jobbat som ett team, sida vid sida och löst sakerna efter hand.

Från årskiftet befordras denna tjej till butikschef. Jag vill med detta inlägget hylla henne och ge henne min respekt och tillit till 100%

Fem stjärnor av fem möjliga går helt enkelt till Vickan! -Tack för att du är du! <3

image

Kram och gonatt! 

image

Från vänster, Evelina, jag & Vickan! Dom andra tjejerna måste jag plåta 😉  Vi tillsammans På My’s Blommor har mål och ambitioner som vi fortsätter att jobba vidare med….

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...