rapunzel of sweden, my martens, extensions pris, extensions stockholm, frontrow jacket,

Hej, Todays me! Jag måste säga att nu när jag vant mig vid att vara mörk, så trivs jag väldigt bra =) 

Jacka, som man kan knäppa på TRE olika sätt i läder och mocka från märket FRONTROW 

IMG_0097

Jeans och hatt ifrån MIKKAS.COM Tröja H&M, Väska GUCCI, Örhängen Zetterberg du hittar dom HÄR 

27060992-origpic-d89892.png_0_0_100_100_279_279_80

IMG_0098

Foto: Herman Caroan

IMG_0100

Idag är en sånär riktigt bra dag! Blommor och inredning beställda till butiken, förberedelser inför Thailand. Mys med Lilleman. Idag har Lilleman varit på nya dagiset Kids 2 Home och hälsat på för första gången.

Ganska bra betyg när man kommer innanför dörren och det går ca 3 minuter och han säger, -Mamma du kan lämna mig nu och hämta kl 17 istället. -hahaha! 😉 Vi stannade ett par timmar och åt lunch tillsammans med dom andra barnen. Här kommer en bildbomb ifrån dagens play-time på dagis  😀 

IMG_0121 IMG_0122 IMG_0120 IMG_0118 IMG_0117 IMG_0116

Jag verkligen älskar utomhusmiljön här =) Visst, lite trist väder idag, men annars toppen! Det  var andra barn där också idag, men jag lägger aldrig upp bilder på andra kidz som jag inte känner… IMG_0115 IMG_0114 IMG_0111 IMG_0110 IMG_0106

Ludvigs plats stod redo redan när vi kom… =) -så omtänksamt av dom <3

FullSizeRender 45

Mitt mamma hjärta känner sig helt tryggt och lugnt med val utav dagis. Personalen är fantastisk. Barnen var jätte gulliga och jag såg DIREKT att Ludvig skulle gilla detta… -såååååå skönt! Vi hörs imorgon! Kram <3

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • Marie

  Hej där My! Mysigt ni ser ut att ha det i Sigtuna och underbart att Lilleman verkar trivas på sitt nya dagis.

  Såg på Hannahs blogg att hon köpt en ursnygg ljuslykta som hon har utomhus, hos dig. Finns det någon möjlighet att få köpa en sådan utan att åka ända ner till butiken. Vi bor i Stockholm. Blev helt kär i lyktan. Såååå fin!!! Kram

 • D Diana

  Vilka härliga bilder och helt ärligt, har nog aldrig sett ett sånt roligt dagis någonsin, ute på gården alltså. Och deras koncept får mig att vilja byta förskola PÅ EN GÅNG!!! Men tyvärr har vi den närmsta i HammarbySjöstad och det är inte jättenära direkt. Men fy så bra den verkar.

  Stor kram finaste och du, du är verkligen sååå fin i ditt mörka hår!
  Ps. du glömde blurra (sudda ut) bilden på killens hylla bredvid Ludvig. 😉

 • Laila

  Vad himla fint dagis det verkar vara. Kommer att bli såå bra för honom. Underbart!
  Jaa, du är jättefin i håret!

 • Lisa

  Hej! Grattis till ett bra val av förskola! Har en tid undrat om det är så att du nästintill dagligen har en “egen” fotograf med dig?

  • mammamy

   Haha! Ja och nej… Jag jobbar tight med olika fotografer. Men nej, jag kan inte dagligen ha fotografer med nig 🙂 däremot så har jag ALLTID min lumix med mig, den tar riktiga proffs bilder i händerna på “vem som helst” 🙂 Tack, förskolan känns toppen!

 • Maria

  Hej My! Du är verkligen en Fin mamma och Du passar såå bra i din nya hårfärg 🙂

  Jag ska besöka Kalmar om några helger och är så nyfiken på din Butik! Ligger den på Öland eller är de Kalmar? Adress ?

  Ha en fin dag och Vecka Fina My <3

  • mammamy

   Hej Maria! Tack snälla du <3 Min butik ligger ca 5 min ifrån brofästet. så det är nära och bra om man kör ifrån Kalmar =) adressen är Torslunda 102 färjestaden. MEN gps hittar sällan den adressen. Du kör av bron, tar ANDRA avfarten (mot mörbylånga/ottenby) Sedan följer du den vägen ett par kilometer… sedan dyker butiken upp på högersidan strax efter ICA affären. -Varmt välkommen =) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *