Hela familjens samlad i Sigtuna <3 reaktionen, bilderna, känslorna...

image

Godmorgon fina du <3

Igårkväll, sent i regn och mörker kom vi upp till Sigtuna. Ludvig var förväntansfull och spänd på att få se vårat nya hem <3 Han blev helt tyst när vi kom in… Tittade sig omkring, och jag kände hur det knöt sig i magen av nervositet då jag VERKLIGEN var nervös över hans reaktion. Jag vill ju inget hellre än att

imagehan ska tycka om det och vara positiv till denna stora förändring. Efter några minuter hittade han sitt rum och utbrat

-WOW mamma! Någon har någon tagit hit mina saker?

Jag smålog för mig själv när jag iakttog honom och kunde se hur glad han blev.

-Varm i mamma hjärtat!

Hur man än vänder och vrider på denna situationen med flytten, så var det ett nödvändigt ont för mig. Jag har slagit knut på mig sjärv i alla försök till att hitta lösningar som ska passa all inblandade så bra om möjligt. Pendlar under FEM är Öland/Holland, där jag också bott och jobbat, då Lilleman pendlade med mig. senare åren Öland/ Stockholm. Jag kommer fortfarande att pendla men MYCKET mindre!

Mina sömnlösa nätter, min ångest och min inte oro dessa åren som jag vantrivts har satt sina spår… Dom kommer nu att bli ett minne blott!

Nu ÄNTLIGEN är vi ”hemma”  det finns inga ord i världen som beskrivet min ro ich lycka över det! Visst, några veckor till med dubbla bostäder. Lilleman börjar på sitt nya dagis i Sigtuna efter årskifte, då kommer det att kännas ”på riktigt” 🙂 Ludvig ska få hälsa på dagis nu på måndag, spännande! Jag älskar det, och är HELT säker på att han också kommer att göra det.. 

Det dröjde inte länge förrän han utforskat hela lägenheten och var i full gång med att leka 🙂

image

Hans nya kök som han fick ta över efter Hannahs tjejer Vida & Liv blev en stor succé! 🙂

image

Jag har gjort mitt bästa för att få så mycket klart som möjligt, men det är inte bra betong väggar det är STEN väggar, så under helgen ska jag försöka få hjälp så tavlor och annat kommer upp på väggarna.

Om jag ska vara helt ärlig, så har denna flytten nästan knäckt mig på mitten. Jag är trött, sliten och mentalt helt slut! Jag har kört fram och tillbaka tiiiiidiga mornar (04:00) sena kvällar, lastat ur, packat. Ja ni vet vad som ingår i en flytt 😉 Men just nu ska jag bara njuta av en mysig helg med Liööeman och Tezz. Några kompisar kommer över. Jag kan jobba lite via datorn. Imorgon blir det lekland ett par timmar, då Super Charlie fyller fem år 🙂 Annars har vi ibra planet, bara mys, tända ljud, promenader och pyssel hemma..

image

Jag gav mig själv en inflyttningspresent ifrån butiken. Jag har så länge suktat efter Svensk Tenns snygga runda vad. Men den kostar flera tusen, DET kan jag bara inte lägga på en vas! Så istället har jag letat runt bland leverantörer och köpt in denna fina vad till butilen, kostar inte mer än 199:- så det fick bli min egen inflyttningspresent tillsammans med färska liljor och mina favorit lyktor som också finns i butiken 🙂

-myyyyysigt!

Nu blir det frukost… Eller brunch med tanke på tiden 😉

-hehe!

image

Även Tezz tycker om vårat nya hem <3image

senare idag kommer det upp ett riktigt blomsterinlägg 😉 inspiration, tips och råd…

Men sålänge får du nöja dig med dessa ursnygga Rumsgranar (Aucaria) som man kan ha både inne och ute, det var det sista jag packade upp i butiken innan vi körde igår.

DET är inte en ny sort men sedan alla inredningsmagasin och sociala medier uppmärksammat  dom så ligger dom plötsligt i topp tre i trendlistan! 🙂

Bor du på Öland/Kalmar så kan jg verkligen rekommendera dig en tripp till My’s Blommor, om inte annat för inspirationens skull! 

imageStor kram! /My Martens 

15 Komentarer

  1. Så fint o så mysigt ni har det! Härligt för lilla Ludvig att äntligen få vara med sin mamma lite, härligt för er båda. Önskar er en fortsatt mysig helg o vecka!

  2. Åh va roligt & jag kan riktigt känna hur sliten du är…
    Vi har nyss flyttat ja f 1.5 år sen men hjälp vilket jobb…åh då fr ett stort hus till ett mindre…
    Åh sen din lilleman’s reaktion & förväntningar förstår du haft mkt känslor…

    Varm lycka till kram

  3. Hej, det ser ju så fint och mysigt ut i ert nya hem. Det kan omöjligt bli annat än bra då för ’Lilleman’ om dessutom hans mamma bor där:-)
    Hoppas att själva flyttstöket snart minskar, oj så tufft att fixa så mycket själv som du gör och med tidiga morgnar. Heja dig, men snart ska det väl ändå varva ned lite…(så säger man alltid, men…;-))
    Hälsn. Helene

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...