Lycklig mamma <3

image

 

Kärlek, lycka…… Min Lilleman är hemma och jag är lyckligast i världen just nu! <3

-Det bästa är när du är här! <3 

image

image

Natti, natti…. kramar /En lycklig mamma! 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
 • Lina

  Hej fina My
  jag har en fråga, fundering hoppas innerligt att dukan svara!!!
  Jaghar nu ett bra tag drömt och tänkt på bukplastik, då det gått över 1 år sen jag fick min son och har stormage och delade magmuskler är så nere pga detta. kan inte ha på mig något utan går i oversize tröjor, för är så rädd att få en kommentar som är du gravid igen,
  jag är en person som alltid var ganska “fit” och nu har min lilla kropp en mage som verkligen inte passar in på lilla mig som är small på alla ställen förutom min mega mage.
  jag har tänkt på Dr Tuve, men bor i Stockholm och det är omöjligt för mig att bli hämtad av någon då min man är med min son och vill inte släppa med dem blir så knepigt. blir så svårt för mig, men vill hamna i goda händer och få ett bra resultat?! har du tips om någon läkare i sthlm som kanske du känner eller någon du känner gått till! snälla dina tips skulle hjälpa mig, mår så dåligt hittar liksom inte en lösning vet intevart jag ska gå?

  Tack snälla

  • mammamy

   Hej! Jag vet och förstår precis hur du känner…. Jag kan varmt rekommendera Eriksbergskliniken. Dr Marie är fantastisk! Jag har flera vänner som gjort det där och är supernöjda… Boka en konsultation hos dom och se om det känns bra för dig. -lycka till! Kram

 • kinna

  Kände Lilleman igen dig i nya hårfärgen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *